Tom Rossaus TR41 pendel lamper i udstillingen på Frederiksberg

Inspirerende besøg hos designeren Tom Rossau

Tom Rossau er ét af de nyere mærker, som vi hos El-Salg Aalborg har i vores eksklusive lampeudstilling, og efter et besøg i hans udstilling, er vi blevet inspireret til at dele oplevelsen. Tom Rossaus showroom i København er beliggende på Frederiksberg, nærmere betegnet den travle Frederiksberg Allé. Lokalerne er i stueetagen af en smuk ældre bygning, og vinduerne med buet top giver et elegant view til de smukke designlamper. Tom Rossau er, sammenlignet med mange andre danske lampedesignere, et forholds nyt navn, men har siden 2005 skabt sig et kendt brand i den danske og internationale belysningsbranche. I sortimentet findes både bordlamper, væglamper, pendler og gulvlamper, og der er noget for en hver smag, uanset om du bor enkelt eller mere pyntet.

TR5 pendel lampe i Tom Rossaus showroom

Produceret på Frederiksberg

Fælles for alle lamperne er at de er håndfremstillet i værkstedet, der er tilknyttet Tom Rossau's Flagship-store, hvor lamperne også bliver tegnet. Materialevalget spænder fra finsk birketræ i flere farver, over plastik og til flere nuancer af aluminium, og mange af modellerne findes i flere størrelser. Lamperne fungerer selvfølgelig som gode lyskilder, men de er faktisk små dekorative mesterværker i sig selv.


Besøget blev kun hyggeligere af, at vi også mødte vores tidligere El-Salgs kollega Jasmin, som i dag arbejder hos Tom Rossau.

TR41 pendel lampen fra Tom Rossau
Midt i billedet ses Tom Rossaus TR41 pendel lampe, der giver et rigtig hyggeligt lys. TR41 serien blev i 2021 nomineret til Design Awards, hvilket vi hos El-Salg Aalborg godt forstår. Lampen findes i tre forskellige størrelser og som både pendel og som gulvlampe.

Køb de smukke Tom Rossau lamper her 

Hjælp til at vælge?

Vi står klar til at hjælpe dig