Tur til Venedig med Louis Poulsen

Jeg var så heldig at være på forhandlertur med Louis Poulsen til Venedig. Det var for mig en kæmpe oplevelse, at få lov til at komme med på sådan en tur, og få lov til at se hvor henne, meget af materialet til Louis Poulsen lamper bliver fremstillet.

Turen var på 3 dage, og da vi landede i lufthavnen, blev vi sejlet ind til Venedig. Alt i Venedig foregår på vand eller til fods, og derfor var der også lavet en form for motorvej på vandet, for at skabe et system på trafikken på vandet. 

VenedigSmukke farverige huse i Vendig, Italien

Når man går rundt i de små gader i Venedig, mærker man virkelig den stemning der er i byen. Jeg fik hurtigt en fornemmelse af, at det er en anden måde der er i gang i byen og hverdagen på end herhjemme. 

Vi startede ud med at være på en guidet tur rundt i byen, hvor guiden blandt andet fortalte om bygningerne, Markuspladsen, gondolerne og kanalerne. Som bonusinfo fortalte hun også at når man fyldt 11 år, så er det ikke længere tilladt at cykle rundt i byen. Derfor foregår stort set alt til fods. Derudover fortalte guiden også, at i et forsøg på at opretholde byens stand, så er det blevet besluttet at indenfor de næste år der skal man som besøgende på en 1-dagstur betale og booke sig ind på et besøg. Til det må jeg sige, at det forstår jeg godt. Det er virkelig en by der er meget turistet, og det bærer byen også præg af, især på bygningerne der var noget slidte, især forårsaget af når bådene sejler forbi i kanalerne.

Louis Poulsens Glasproduktion i Venedig 

Louis Poulsens produkter kendetegnes ved deres smukke designs, der er skabt af dygtige håndværkere, i materialer af den ypperste kvalitet. En stor del af de ikoniske glasskærme brugt til Louis Poulsens lamper er mundblæst i Venedig—et sted, der er kendt for sin glasproduktion. Skærmene fremstilles i trelags-glas, hvor undersiden er sandblæst for at skabe det bløde lys, som er karakteristisk for Louis Poulsens lamper. Hver skærm er et eksempel på unikt håndværk, som skaber et smukt udtryk.

Tur til Burano

På dag 2 sejlede vi ud til øen Burano, der er kendt for deres meget farverige huse og små hyggelige butikker. Her var det også tydeligt at mærke, den ro som jeg fornemmede de vægter højt. Restauranter og caféer lå lige ned til de små kanaler, og her gik der også en del turister forbi, men jeg synes at der var en overordnet respekt for byen, da der stadig forblev en ro når man gik forbi de forskellige spisesteder. 

Louis Poulsen lamper

Se alle Louis Poulsen lamper
PH lampe 2/1 Højglansforkromet fra Louis Poulsen Højglansforkromet PH 2/1 bordlampe fra Louis Poulsen
PH 3/2, GLAS UNDERSKÆRMGlas Underskærm til PH 3/2
Radiohus pendel Ø250 fra Louis Poulsen i hvid og messingLouis Poulsen VL45 hvid og messing Radiohus pendel ø250 lampe
Louis Poulsen bordlampe PH lamper tilbudLouis Poulsen PH bordlamper med hvide glasskærme
radiohus pendel ø370 Louis Poulsen mundblæst glas og messingophæng VL45 radiohuspendelRadiohuspendel i mundblæst glas og messingophæng
PH 3/2 Pendel lamper Højglansforkromet PH 3/2 fra Louis PoulsenKarakteristisk PH 3/2 pendel designet af Poul Henningsen - ph lamper tilbud
Panthella Gulv Hvid opalt akryl Louis PoulsenHvid opal Panthella Louis Poulsen gulvlampe
LOUIS POULSEN PH 5 HUES OF GREEN lamper designet af Poul HenningsenSmuk PH 5 pendel lamper fra Louis Poulsen i grønne farver

Nyhedsbrev

Få nyheder først!