Flowerpot lamper

De legendariske Flowerpot lamper er designet af den visionære dansker Verner Panton helt tilbage i 1968. Designeren var inspireret af Flower-power generationen, der opstod i USA efter Vietnam krigen, og som ønskede at skabe fred med kærlighed og blomster. Flowerpot lamperne består alle af to halve cirkler, der er vendt mod hinanden, hvilket giver lampen et meget enkelt udtryk. Lamperne fremstilles i de klassiske farver sort, grå og hvid hvor nogle af modellerne findes i både en mat og blank udgave, og løbende introduceres der et utal af moderigtige nye farver. Hos El-Salg Aalborg fører vi hele sortimentet og alle farver af Flowerpot lamperne, og du kan her se de mest populære modeller:

Verner Panton Flowerpot pendel lampe

Flowerpot pendler

  • VP1 er den mindste Flowerpot pendel lampe med 23. cm i diameter. Lampen fungerer rigtig godt over et mindre bord i f.eks. i stuen, eller sammen med flere Flowerpots over køkkenbordet.
  • VP2 kaldes også BIG, og er en stor pendel lampe med 50 cm. i diameter som giver et godt lys over et spisebord eller i et åbent trapperum.
  • VP7 er en pendel i mellemstørrelsen på 37 cm. i diameter som f.eks. kan bruges over et sofabord eller et mindre spisebord.

  Flowerpot bordlamper

   • VP3 er den klassiske og populære bordlampe på 50 cm. Den er let at placere i boligen, og giver et godt nedadrettet lys, hvilket gør den meget anvendelig både som skrivebordslampe og som lampe på natbordet.
   • VP9 er den lille fikse portable lampe, som er batteridrevet og kan lades via et USB kabel. Den lille Flowerpot VP9 vejer kun 800 gram og er 29,50 cm. høj, og kan derfor let bruges på terrassen, i haven eller du kan tage den med på tur.
   
  Flowerpot VP3 bordlampe Verner Panton

   

  Du kan sammensætte Flowerpot lamper på kryds og tværs af farver og størrelser – kun din fantasi sætter grænser!

  Fandt du ikke hvad du søgte?

  Hos El-Salg Aalborg er vores lampekonsulenter altid klar til at hjælpe dig. Skriv via mail eller chat, kontakt os på telefon 98180011 eller besøg vores store lampebutik på Otto Mønsteds Vej 6, Aalborg SV