TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Køleskabe

Kvalitets køleskabe til gode priser

Vores udvalg rangerer lige fra fritstående modeller til de integrerbare. Med hjælp fra vores smarte søgefunktion, hvor du kan søge på blandt andet pris, mærke og farve, har du nemt mulighed for at overskue dine muligheder, og derved er du også mere kvalificeret til at træffe det rette valg, i sidste ende.

Vi har modeller fra alle de mest anerkendte producenter rundt omkring i verden når det kommer til hvidevarer, så om du fortrækker et Siemens køleskab eller et Electrolux køleskab, så skal du nok kunne finde noget der passer. Leder du efter en bestemt model som skal passe ind i din eksisterende køkkenindretning, er mulighederne for at finde den korrekte model her på siden meget store. Skulle du få brug for råd og vejledning under dine indkøb, er du mere end velkommen til at kontakte vores medarbejdere via telefon eller e-mail, for at svar på alle dine spørgsmål angående en handel hos El-Salg Aalborg.

El-Salg Aalborg er en del af den landsdækkende kæde El-salg, der har mange års erfaring indenfor salg af hvidevarer og køleskabe. Vi har derfor meget erfaring i at udvælge og sælge de rette produkter til de rette priser. Når du bestiller varer fra denne hjemmeside for over 1000 kr. sørger vi for fragten – kvit og frit. Skulle det vise sig at dit nyindkøbte køleskab ikke lever op til forventninger, har du naturligvis også 14 dages returret.

Uanset hvad du vælger, ønsker vi alle her hos El-Salg Aalborg, at du for den bedste oplevelse når du handler her hos os.

1-60 af 66

Side:
  1. 1
  2. 2

1-60 af 66

Side:
  1. 1
  2. 2