smukke nuura lamper i mange forskellige hjem

Det er med stor ære, at vi her hos El-Salg Aalborg kan præsentere vores fulde Nuura-kollektion. Vi står klar til at yde en verdensklasseservice, så du kommer hjem med netop den Nuura-lampe, der bedst pryder dit hjem eller professionelle miljø.

Vi sender ud til hele landet, så kontakt os endelig, hvis vi skal være behjælpelig med at finde din næste Nuura lampe.
Vores hyggelige butik i Aalborg SV har også en masse på lager – kom og tag et kig!


Nuura er historien om en underdog, der med meteorfart har skabt et navn for sig selv. Selvom Nuura blev formet i 2017, så har deres dybe rødder i nordiske traditioner og håndværk sikret dem en plads hos lampeindustriens elite. Lige fra starten har lysdesigner Sofie Refer haft en vision om naturens plads i den moderne verden. Vredet ud af kvalitetsstål og håndværkerglas fusionerer Sofies værker glæden ved ny teknologi med naturens designprincipper. Det er umuligt ikke at sanse spor af den brændende passion, som er nedarvet fra vores fælles fortid ned i Nuuras mange kollektioner. Den alsidige Liila-serie demonstrerer overlegent hvordan enhver lokation gavner af Sofie Refers kreative gave. Fra underspillede toner til dekadente metaller skænkes du en palet, du ikke må gå glip af til din næste interiøraffære. Et team af professionelle designere accentuerer Sofie Refers grundfilosofi, der med baggrunde i Holland, Slovenien og Italien sætter deres islæt med mesterlige hænder. Om det er Rick Tegelaars frække indskud i messing og sølv med Sasi-serien, Nika Zupancs eksklusivt enkle Petalii-kollektion eller Paolo Rizzattos kunststykker af samme navn, så er du sikret en lys fremtid under Nuuras designerparaply. Gå på eventyr i vores butik i Aalborg SV, eller lad dig inspirere online lige her på siden – vi sikrer den bedste service, der er et luksusmærke som Nuura værdigt.

Nuura Anoli

Skandinaviens lunefulde vejr er en evig inspirationskilde til dem, der søger naturens ynde og styrke i hjemmet. Sofie Refers skarpe stil skærer direkte til sagens kerne med hendes Anoli-kollektion, og viser os den rå skønhed, der kun findes i regn og slud. Lad dig svale med sneen fra den opal-farvede variant, eller mærk regnen risle ned i de klare, guldfarvede glasdråber. Anoli findes både som solo-pendler og samlet i klynger af både 3 og 6 – en ægte syndflod af kvalitetsbelysning.

Nuura anoli lamper pynter dit hjem

Nuura Apiales

Savner du lidt sødt honning til væg eller loft? Små skud på endeløse rækker definerer Nuuras Apiales-kollektion. Inspireret af blomsterknopper bringer hver lampe din ideelle version af haven indenfor. Idyllen findes i både lysekrone, væglampe og pendelform, så mulighederne er så rige som mulden i dit bed. Et luksuriøst udvalg af satinsort, børstet messing og flere slags mundblæst glas betyder, at din nye lysbuket med lethed indfinder sig i alle hjemmets rum.

apiales lamper fra nuura

Nuura Blossi

Sindrig teknologi og nordisk sensibilitet går hånd i hånd, når Sofie Refers Blossi-serie tager stafetten for LED-baserede belysningsløsninger. Et specialudviklet LED-kort lader lyset sprede sig fra de mange Blossi-varianter på en måde, der både behager og overrasker. De afrundede former byder på reflektering i lysets bløde skær, og beviser definitivt at kvalitetslamper er et monumentalt samtaleemne i sig selv.

Nuura blossi bordlamper i en stue

Nuura Liila

Liila var en af de første Nuura-kollektioner designet af Sofie Refer, og blev hurtigt en moderne klassiker. Elsket for sit elegante design, Liila findes som komplimenterende væg- og loftslampe. De opale modeller giver et blødt og omfavnende lys, mens dem i klart glas unikt accentuerer kanter og skygger. Deres fornuftige tæthedsgrad lader dig også lege med lyset på badeværelset eller måske på husbåden – Liilas design passer hvor end du savner nordisk hygge.

Nuura liila væglamper i en smuk trappeopgang

Nuura Miira

Med sfærisk præcision i sin form leger Miira-serien med lyset til overraskende resultater. Serien kommer i mange former, fra pendler til lysekroner og selv bord- og væglamper; alle bygget over det samme grundprincip om letforståelig enkelthed. Fælles for dem alle er det mundblæste glas, der lader lyset tale for sig selv på betagende vis. Den samlede kollektion betyder, at du kan forkæle hvilket som helst rum med kvalitetslys uden at bryde med stilen.

nuura miira lysekrone over et lille rundt spisebord

Nuura Rizzatto

En voluminøs elegance springer sig fra Paolo Rizzattos’ navnebarn, og leder med sine unikke glaskonstellationer tankerne mod ballet og smuk musik. Stadig fortsætter symfonien af mundblæst glas, messing og sølv uhindret vidunderlig i ethvert lokale. Det bløde lys passer i særdeleshed over de intime stunder – over spisebordet til den perfekte hjemmedate, eller i det ultimative soveværelse til dig, der kun ønsker det ypperligste inden for skønhedsslumren.

Smuk enkel rizzatto lampe fra firma nuura

Nuura Sasi

Innovativ simplicitet sidder i højsædet, når Rick Tegelaars sublimt subtile Sasi-serie står så skønt på væggen. Som et sjælespejl i sølv eller messing reflekteres din indre designer med denne præmievindende kollektion. Et kunstværk der taler i bløde ovaler, men med en kant af professionelt støbt metal. Det integrerede LED-modul betvinges med dette sirlige design, og rammer helt perfekt på kontoret, ude i hallen eller i husets sengekammer.

Anderledes væglampe med navnet Sasi fra nuura lamper

Nuura Petalii

Nika Zupancs Petalii-kollektion introducerer hendes kærlighed for naturalismen og det hjertevarmende, og formår endda at dele det op i tre unikke lampeoplevelser. Fra den søde blomsterpendel, til den praktiske gulvlampestilk og ekstravagante lysekronebuket har du rig mulighed for at lyse lidt eventyr ind i stuen. Underspillede dog magisk dragende, hvert af Zupancs fantasifulde påfund afslører med garanti hvilken kreativ sjæl, der har gjort dette hjem til deres domæne.

Enkle lette pendler fra nuura med modelnavnet petalii

Nuura Outdoor

Design dit hus udefra og ind med Nuura for en følelse af komplet, harmonisk konceptualisering, som du ikke finder hos andre lampeserier. Outdoor-samlingen er en fusionering af Miira og Liira med et udendørs twist, i form af en høj tæthedsværdi og cirkulært fæstningspunkt. Et valg af opal og klart glas giver dig friheden til at definere lysscenen på din gangsti, terrasse eller bare der, hvor du vil nyde naturen fra hjemmets skær.

Nuura udendørslamper i smukke enkle design

Nyhedsmail

Tilmeld her, så sender vi dig nyheder og gode tilbud på mail