• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

iRobot

iRobot Braava Jet M6138 - Gulvrengøringsrobot

Vejl. pris: 5.999,00 kr
5.999,00 kr
På lager

Om produktet

• Rengøringen vokser dig ikke over hovedetRengøringskludene til gulvvask er udstyrede med en absorberende overflade, som klarer madlavningsfedt, genstridigt snavs* og klistrede områder. Rengøringsklude til fejning bruger statisk elektricitet til at opfange støv, snavs og dyrehår.*Testet i tilstanden SPOT-rengøring• Præcisionsjetspray  Præcisionsjetsprayen opløser snavs og klistrede områder uden at ramme møbler, tæpper eller vægge• Dækker et større arealIdeel til flere rum og store gulvoverflader. Kører frem og tilbage i et effektivt rengøringsmønster, mens der navigeres rundt om møbler, tæpper og andre forhindringer• Maksimeret kantdesignDen firkantede facon kommer godt ud i hjørnerne og langs kanterne• Styring fra din smartphoneMed iRobot HOME-appen kan du planlægge, tilpasse og vælge de rum, du vil have rengjort

Produktbeskrivelse

Ultimativ robotgulvmoppe med præcisionsjetspray

Præcisionsjetsprayen opløser snavs og klistrede områder uden at det går ud over møbler, tæpper eller vægge Brug Braava jet™ Rengøringsmiddel for en langvarig frisk duft.

Bruger Braava jet rengøringsklude

Rengøringskludene til gulvvask er udstyrede med en absorberende overflade, som klarer madlavningsfedt, genstridigt snavs* og klistrede områder. Rengøringsklude til fejning bruger statisk elektricitet til at opfange støv, snavs og dyrehår. Klude til gulvvask og fejning fås separat.

*Testet i tilstanden SPOT-rengøring

Finder støvets gemmesteder

Det maksimerede kantdesign kommer godt ud i hjørnerne og langs kanterne. Rengør under møbler og andre svært tilgængelige steder.

Ideel til flere rum og store gulvoverflader

Kører frem og tilbage i et effektivt rengøringsmønster, mens der navigeres rundt om møbler, tæpper og andre forhindringer. Med Imprint Smart Mapping kan robotten med tiden lære, kortlægge og tilpasse sig til dit hjem for at finde den bedste måde at gøre rent på i hvert rum.

Lærer dit hjem at kende, rengør hvor og når du vil

Imprint™ Smart Mapping-teknologien hjælper robotten med at lære dit hjem at kende, og takket være iRobot HOME-appen, Google Assistent eller Alexa kan du selv bestemme hvilke rum, der skal rengøres og hvornår.

Amazon, Echo, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker af Amazon.com eller dennes søsterselskaber. Google Home er et varemærke af Google LLC

Genoplader batteriet og fortsættet rengøringen

Vender automatisk tilbage til Home Base®-ladestationen for at blive opladet, når batteriet er ved at løbe tør for strøm, og genoptager derefter rengøringen, indtil den er færdig.

Datablad

Mærke iRobot
Varenummer m613840
Leverandør Varenummer m613840
EAN 5060359287953
Produkttype Gulvrengøringsrobot