• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Tørretumblere

Køb en billig tørretumbler hos El-Salg Aalborg

Uanset om du leder efter en aftræks- eller kondenstørretumbler eller måske et tørreskab, så finder du det her hos El-Salg Aalborg. 

El-Salg Aalborg er en del af den anerkendte kæde El-Salg, der har mange års erfaring indenfor salg af diverse hvidevarer. Vi er derfor mere en forberedte på at give dig den bedste rådgivning og vejledning i valg og køb af tørretumblere. Vi har stor fokus på kundetilfredshed og sætter en dyd i at udøve den bedste service for vores kunder. Har du spørgsmål angående vores produkter, eller andet i forbindelse med dit køb, kan du også kontakte os via telefon på 98 18 00 11, eller via e-mail. Når du bestiller varer fra vores hjemmeside for over 1000 kr., er der således også fri fragt.

Udvalget af produkter er stort, og det samme er udvalget af producenter. Hos El-Salg Aalborg har vi et øje for kvalitet og design, og vi tilbyder derfor altid tørretumblere fra de mest populære producenter, som f.eks. Siemens, AEG, Bosch, Miele og mange andre. Funktionerne på modellerne varierer meget, og vi anbefaler derfor at du tager dig god tid, når du kigger vores store udvalg igennem, hvilket du nemt kan gøre i ro og mag derhjemme, pga. af vores online handel. Uanset hvilket produkt du ender med at vælge, har du her på hjemmesiden altid 14 dages returret!

56 vare(r)

56 vare(r)