• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Opvaskemaskiner

Køb din opvaskemaskine online hos El-Salg Aalborg

Vi har også vores egne servicemontører ansat, der sørger for at installationen af opvaskemaskiner sker helt efter reglerne. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige opvaskemaskiner i bedste kvalitet til gode priser. Vi har blandt andet Bosch opvaskemaskiner, Siemens opvaskemaskiner og Miele opvaskemaskiner. Vi er meget bevidste om design, og udvælger derfor også kun modeller der kan integreres som en del af den moderne bolig.

Når du bestiller varer her på siden, har du naturligvis 14 dages returret, og samtidig giver vi gratis fragt ved køb af varer for over 1000 kr. Er du bosiddende i nærheden af vores butik, kan du også vælge selv at hente din bestilling direkte hos os.

Udvalget på hjemmesiden er stort, og kan godt virke overvældende hvis du ikke ved hvad du skal lede efter. Derfor har vi en yderst brugervenlig søgefunktion der kan hjælpe dig med at indskærpe din søgning, således at du finder den rette model, hvad enten du kigger på pris, design eller andre ting. Skulle du alligevel have spørgsmål angående vores produkter, kan du kontakte vores medarbejdere via e-mail eller telefon.

Vores udvalg af opvaskemaskiner er stort, og uanset om du leder efter en integrer bar maskine eller blot en bordopvasker, ja så kan du finde det her hos El-Salg Aalborg. Vores modeller stammer fra nogle af de mest anerkendte producenter indenfor hvidevarer som blandt andet Electrolux, Siemens, AEG og mange flere. Grunden til vores store udvalg, er at vi hos EL-Salg Aalborg vil sikre vores kunder de bedste muligheder for at finde den perfekte model, til lige netop deres behov.

1-60 af 78

Side:
  1. 1
  2. 2

1-60 af 78

Side:
  1. 1
  2. 2