Grundet COVID-19 (Coronavirus) udbruddet, tilbyder vi lige nu GRATIS kantstenslevering af ALLE hvidevarer!

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Komfur

Køb dit nye komfur hos El-Salg Aalborg

I det moderne hjem, sætter vi stor lid til at kunne tilberede vores måltider ordentligt, og uanset hvilken form for komfur du vælger, er der store fordele ved dem alle! Det handler blot om at finde ud af hvilken funktion der tiltaler dig som forbruger mest. Og hvilket mærke. Vi har både de kendte Voss komfurer og Electrolux komfurer, der er kendt for kvalitet. Uanset hvad, så vil din køkkenindretning og tilberedning af mad, kun blive forbedret med et komfur fra El-Salg Aalborg. 

Vi er en del af den landsdækkende kæde El-Salg, og har derfor mange års erfaring og god støtte i vores bagland, som vi kan trække på, når det kommer til at tilbyde vores kunder de bedste produkter, den bedste vejledning og de bedste priser! Vi er et team af engagerede og dygtige medarbejdere, der gør alt for at gøre din færden hos El-Salg Aalborg til en god oplevelse, for alle involverede parter! På grund af vores store udvalg, kan du altid finde den rette model til dine behov, uanset om du har fokus på pris, design, størrelse eller andet.

Vores hjemmeside er udstyret med en brugervenlig søgefunktion, der kan hjælpe dig med at finde frem til det rette komfur, ved at indsnævre din søgning ved at gøre brug af nogle af de overstående kriterier! Derudover tilbyder vores medarbejdere også råd og vejledning under hele dit ophold her hos El-Salg Aalborg, enten via e-mail eller telefon på 98 18 00 11.

Vi ønsker at du for den bedste oplevelse her på vores hjemmeside, og naturligvis at se dig igen snarest! Glade kunder er et must for os, og derfor tilbyder vi også fri fragt på alle ordre over 1000 kr.! Med hensyn til installation af dit nye komfur, har vi vores helt egne servicemontører ansat, til at sørger for installationen foregår under de korrekte forhold, således at du for den absolut bedste service og behandling!

30 vare(r)

30 vare(r)