• 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

Emhætter

Køb din nye emhætte hos El-Salg Aalborg

Vi er en del af en landsdækkende kæde – El-Salg – og har derfor et godt bagland, med masser af viden og erfaring inden for branchen. Derfor er vores medarbejdere også mere end kompetente til at vejlede og rådgive dig under dit køb her hos os. Derfor kan du også altid kontakte os via e-mail eller telefon, og få svar på de spørgsmål du måtte have i forbindelse med din færden hos El-Salg Aalborg.

Vi bruger meget tid på at udvælge de rette produkter til at sælge på vores hjemmeside, og derved højne kvaliteten af vores hjemmeside. Derudover har vi også stor fokus på at tilbyde den bedste kundeservice, og sikre at alle vores kunder, har en god oplevelse når de handler med os, og forhåbentligt vender tilbage næste gang de skal investere i hvidevarer til boligen.

Vi har et stort udvalg af diverse produkter, så om du mangler en emhætte med kulfilter eller en emhætte med ekstern motor, så kan vi hjælpe. En emhætte har stort blikfang i køkkenindretningen, og det er derfor vigtigt at vælge det rette design. Her hos El-Salg Aalborg kan du vælge imellem, blandt andet, frit hængende modeller, udtræks og indsatsemhætter og mange flere! Derved har vi her os El-Salg Aalborg, sikret vores kunder de bedst mulige betingelser, for at finde den rette emhætte til deres bolig! Vi udbyder også emhætter fra mange forskellige producenter, blandt andet:

 

 • Siemens
 • Electrolux
 • AEG
 • Bocsh
 

Husk, at når du bestiller her på hjemmesiden, så sørger vi for gratis fragt på alle ordrer over 1000 kr.! Har du brug for vejledning angående installation af din nye emhætte, har vi et hold af servicemontører ansat til at hjælpe med at installationen foregår under de korrekte forhold. Vi ønsker dig alt held og lykke med din søgen efter den perfekte emhætte, og håber at se dig igen snarest!

1-60 af 105

Side:
 1. 1
 2. 2

1-60 af 105

Side:
 1. 1
 2. 2