• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

16%

Technics

Technics SC-C50E-W

Pris: 5.999,00 kr

Special Price 4.999,00 kr

På lev. lager

Om produktet

  • Understøttelse af Chromecast, AirPlay og Google Assistent
  • Analogt indgangAUX x 1 (3,5 mm)
  • Digitalt indgange1 x Optisk digital og 1 x USB-A
  • Wi-Fi 2.4 GHz/ 5 GHz Band
  • Multi-rum funktion
  • Spotify / TIDAL / DEEZER / Internetradio

Produktbeskrivelse

4 JENO Engine

Fire JENO Engines frembringer optimal ydeevne med uovertruffen lydbillede gennem justering af subwoofer, mellemtone og diskant. Derved opnås fremragende tuning og optimerer lyden i rummet til at passe til forskellige lyttesituationer ved at anvende Space Tune.

LAPC

LAPC er en original Technics-teknologi, der tilpasser højttaleren til belastningen. Den måler forstærkerens frekvensmæssige amplitude- og fasekarakteristik med højttalere tilsluttet enheden og udfører digital signalbehandling for at opnå den ideelle impulsrespons. Karakteristiske parametre, optimeret til en lavfrekvent og højfrekvent højttalerbelastning, er allerede forudindstillet i LAPC-beregningskredsløbet i enheden for at opnå ideelle frekvens- og fase karakteristika i hele frekvensområdet.

Begrebet 4 JENO Engine og LAPC

Space Tune™

For kunne levere OTTAVA™ S SC-C50s fremragende lyd i alle rum og lyttepositioner, optimerer Space Tune lyttemiljøet til lydrummet.Ud over at tilbyde 3 forudindstillede tilstande, der passer til montagestedet, muliggør en mikrofon indbygget i hovedenhed en automatisk funktion til at optimere lyden, og en iOS-enhed kan også bruges til at måle og kompensere frekvenskurven med større præcision. Dette giver brugeren mulighed for at få bedre lydkvalitet, uanset hvor enheden placeres.

Begrebet Space Tune™Fri
Begrebet Space Tune™I nærheden af væggen
Begrebet Space Tune™I nærheden af hjørnet
Begrebet Space Tune™Automatisk
Begrebet Space Tune™TesttoneDSP-ParameterMålt

Komplet kompatibilitet

Udover USB-afspilning og analog/optisk indgang understøtter OTTAVA™ S SC-C50 Bluetooth, AirPlay, indbygget Chromecast, Spotify, Tidal, Deezer, Internetradio og netværksafspilning, så de kan afspilles på en bred mangfoldighed af musikkilder fra en enkelt enhed. Høj tilslutning understøtter også multi-rum, stereopar* og Wi-Fi samt iOS og Android-apps til kontrol. 

Elegant og tidløst design

OTTAVA™ S SC-C50 kombinerer praktiske funktioner med elegant design. Det øverste tykke aluminiumspanel øger kabinettets fasthed, og den ikoniske OLED er omgivet af ringformede taster for nem betjening. De bagerste spjæld tilføjer endnu mere elegance, mens de forbedrer funktionen af en intern varme-reducerende mekanisme. Og den smukke buede form, der bidrager til at eliminere uønskede vibrationer og stående bølger i kabinettet, indarbejder akustisk teknologi for at opnå et bredt lydfelt. Derved kan du frit placere OTTAVA™ S SC-C50, så den passer til lyttepositionen. Og du kan også vælge en uden farve eller en hvid farve, der passer til dit rum.

Billeder af elegant og tidløst designDet bagerste spjæld-design nedarvet fra C70 harmonerer med det termiske design
Billeder af elegant og tidløst designOLED-display og -taster
Billeder af elegant og tidløst designBuet form er optimal til bred lydflade og lyttepositioner

Et kompakt hus med et bredt lydfelt

Det bue-formede hus rummer 3 mellemtoneområder, 3 diskanthøjttalere og 1 subwoofer, mens venstre- og højre-vinklede højttalere og en centerhøjttaler skaber et rigt lydbillede og sprøde vokaler. Et ”horn til kontrol af retningsvirkning” eliminerer gensidig højttaler interferens for at opnå bred retningsvirkning, og en koaksial mellemtone og diskant sikrer vertikal retningsvirkning med mindre frekvensforstyrrelse fra det kompakte kabinet.

Virkelig kraftfuld arkitektur

Tre 1,6-cm-diskanthøjttalere leverer højopløselig lyd på op til 50 kHz. Dette kombineres med en front-firing subwoofer med 12 cm lang slaglængde og en lang og lige port med ret stor diameter. I alt 7 enheder i det strengt, glasfiberforstærkede kabinet og frembringer kraftfuld lyd fra 3.1-kanals forstærkeren.

Begrebet Et kompakt kabinet med et bredt lydfelt
Begrebet Et kompakt kabinet med et bredt lydfelt

Dobbelt strømforsyningssystem

Almindelige strømforsyninger bruger en enkelt transformer til at levere strøm til forstærkeren og digitale kredsløb. Så hvis der er en belastningsfluktuering, eller hvis der opstår støj på et kredsløb, påvirkes andre kredsløb, og det medfører en forringelse af lydkvaliteten. Dette strømforsyningssystem omfatter uafhængige switch-mode strømforsyninger til forstærkeren og de andre kredsløb, som eliminerer gensidig interferens. På den måde reduceres forringelsen af lydkvaliteten, som skyldes støj eller strømforsyningsfluktueringer. Desuden muliggør et layout med dedikerede kredsløb til transformator og forstærker den kortest mulige forbindelse til at reducere støj yderligere.

Indbygget Chromecast

Chromecast-funktionen understøtter en bred vifte af musik streaming-tjenester, der gør det nemt at streame fra en smartphone app. Og da dataene er streamet direkte til hovedenheden, er der ingen forringelse af lydkvaliteten, og brugen kan vælge fra en bred vifte af musik.

Indbygget logo til Chromecast

Virker med Google Assistent

Hvis en Google stemmeaktiveret højttaler indgår i det samme netværk, kan Google Assistent bruges til at betjene OTTAVA™ S SC-C50 musikafspilning og andre funktioner. Når brugeren ikke har en smartphone app i hånden, eller når hænderne er fulde, kan musik let afspilles via stemmekommando.

Logo af Virker med Google Assistent

Multi-rum og Stereo parring*

Med en række Chromecast indbyggede højttalere kan et udvalg af musik streaming tjenester afspilles i flere rum, eller forskellig musik kan afspilles fra rum til rum. *Google’s Home App er påkrævet.

Hvis du derudover bruger Technics Audio Center app og har en anden app, som er kompatibel med Technics enheder, kan du også nyde andre musikkilder i multi-rummet såsom Bluetooth, AUX, optisk indgang, USB, Internetradio og også OTTAVA™ SC-C50 kompatibel streaming musik. Hvis to OTTAVA™ S SC-C50 er opstillet og sat til stereo, kan du nyde høj omgivende stereolyd*.

Begrebet Multi-rum og Stereo parring

* Kommer snart

Specifikationer

Mærker Technics
Varenummer 20500227140
EAN 5025232884469
Produkttype Stationær Trådløs Højttaler
Multiroom Google-Home
Forbindelsesteknologi Wifi & Bluetooth
Antal Kanaler 2.1
Farve/Materiale Hvid