TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Electra Sweden (Panasonic)

Technics EAH-F70NE-S

Vejl. pris: 3.195,00 kr
3.195,00 kr
Få på eget lager - (Leveringstid 1-3 hverdage)

Om produktet

  • Komfortabel pasform med 3D-ørepuder
  • Noise cancellation
  • Ambient Sound Enhancer
  • Aktivering ved hjælp af stemmeassistent
  • Dreje- og foldemekanisme

Produktbeskrivelse

Technics EAH-F70N

En trådløs musikoplevelse, der skaber real life-fornemmelse af energi og rumlig ekspansion.

40 mm dynamisk drev med nyudviklet membran

Denne membran består af nyudviklet komposit performance film (CPF) lamineret med en række specielle materialer, der sikrer høj stivhed og høj intern dæmpning. Resultatet er en kraftfuld bas, der synes at svæve fra de nederste dybder, og en rumlig oplevelse, der får dig til at føle, som om du var i en koncertsal. For at maksimere virkningerne af disse egenskaber, er membranens form designet med den allerstørste opmærksomhed på detaljerne. Den særlige kugleformede kuppel sikrer en forbedret stivhed. De naturlige og lineære højfrekvente egenskaber giver en blød og klangfuld lyd. Ribkantformen er blevet optimeret gennem simulation for at opnå høj linearitet på tværs af hele inputområdet – fra svagt til stort input. Alle detaljer i klangbilledet af musik og realistisk dynamik gengives pålideligt.

En præcis luftkontrolstruktur

Detaljeret simulation og fintuning blev gentaget for at opnå præcis luftkontrol Struktur, der resulterer i en optimal luftstrøm. De to omhyggeligt designede porte og den oprindelige konstruktion skaber en præcis luftstrøm, som frembringer evnen til at reproducere det vidtrækkende frekvensbillede fra drevet.

Hybrid Active Noise Cancelling – 3 tilstande

Det hybride støjreducerende system bruger to forskellige systemer: Fremførelsessystem, der anvender en mikrofon monteret på ydersiden og feedbacksystem, som bruger en mikrofon placeret i nærheden af føreren placeret tæt på øret. Endvidere var kredsløbet oprindeligt designet til at give forbedret støjreduceret resultat.

Smart og problemfri drift - Wearing Playback Sensor!

Når du fjerner hovedtelefonerne fra dit hoved, stopper musikken. Når du sætter dem tilbage på dit hoved, genoptages musikken. Komfortabel, problemfri funktion.

Ambient Sound Enhancer 

Denne funktion lader dig lytte til baggrundslyde, såsom meddelelser i et tog eller en lufthavn ved blot at røre ydersiden af huset uden at fjerne hovedtelefonerne fra dit hoved.

Aktivering ved hjælp af stemmeassistent

Denne funktion aktiverer stemmeassistance såsom Siri på iPhone. Ved at tale, kan du foretage et telefonopkald, vælge en musiktitel til afspilning fra en musikstreaming-tjeneste eller kontrollere vejr- eller rutevejledningen.

Materialer af høj kvalitet

De udvendige dele er fremstillet af aluminium. Den alumitbehandling og spinfinish fremhæver materialets høje kvalitet. Technics-logomærket er lasergraveret og farvet. Hver detalje afspejler det høje kvalitetsdesign.

3D-kugleleje

Kuglelejemekanismen tillader tredimensionel bevægelse af ørecuffen og tilpasning til øret i en behagelig vinkel. Ørepuden er lavet af blødt, modstandsdygtigt polyuretanskum.

3D-ørepuder

Formen på ørepuderne er ergonomisk designet, og der er anvendt et lavt lastisk polyuretanskum i puderne for at sikre en tætsiddende pasform omkring ørerne. Ørepuderne giver øget isolation og lydisolering samt ekstra komfort.

Dreje- og foldemekanisme

Dreje- og foldemekanismen gør det nemt at bære og opbevare hovedtelefonerne.

Specifikationer

Mærke Electra Sweden (Panasonic)
Varenummer 20500229908
EAN 5025232879762
Produkttype Hovedtelefoner - Bluetooth - trådløs
Lydudgangsmodus Stereo
Impedans 26 Ohm
Farve/Materiale Sølv
Forbindelsesteknologi Trådløs - Bluetooth