• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Sony

Sony WH-CH510 Bluetooth Blå - On Ear Hovedtelefoner

Vejl. pris: 399,00 kr
399,00 kr
På eksternt lager, levering 1-3 hverdage

Om produktet

  • Farve: Blå
  • Driftstid (op til): 35 time(r)
  • Trådløs teknologi: Bluetooth
  • Lydudgangsmodus: Stereo
  • Hovedtelefonmodeller: På øret

Produktbeskrivelse

Lyt til din musik hele dagen uden afbrydelser. WH-CH510 er trådløse, lette og har batterilevetid, der er lang nok til at holde trit med dig.Lyt til dine yndlingsnumre trådløst med trådløs Bluetooth-teknologi ved at parre din smartphone eller tablet.Med op til 35 timers batterilevetid får du strøm nok til selv lange ture. Hvis dine hovedtelefoner løber tør for batteri, giver 10 minutters hurtig genopladning dig op til 90 minutters afspilning.Letvægtsdesignet og de drejelige ørepuder betyder, at du kan putte dine hovedtelefoner i en taske, når du er på farten. Den slanke, justerbare hovedbøjle er designet til både at se godt ud og føles godt.Brug knapperne til at afspille, stoppe eller hoppe gennem numrene og justere lydstyrken.Et enkelt tryk på en knap forbinder dig med din smartphones stemmeassistent, så du kan få rutevejledninger, afspille musik og kommunikere med dine kontaktpersoner.Samtalen kan flyde frit med nemme håndfri opkald, takket være den indbyggede mikrofon. Ingen grund til overhovedet at tage telefonen op af lommen.

Lytning hele dagen i kvalitetslyd

Lyt til din musik hele dagen uden afbrydelser. WH-CH510 er trådløse, lette og har batterilevetid, der er lang nok til at holde trit med dig.

Trådløs Bluetooth-teknologi

Lyt til dine yndlingsnumre trådløst med trådløs Bluetooth-teknologi ved at parre din smartphone eller tablet.

Strøm hele dagen, hurtig opladning

Med op til 35 timers batterilevetid får du strøm nok til selv lange ture. Hvis dine hovedtelefoner løber tør for batteri, giver 10 minutters hurtig genopladning dig op til 90 minutters afspilning.

Tag musikken med overalt

Letvægtsdesignet og de drejelige ørepuder betyder, at du kan putte dine hovedtelefoner i en taske, når du er på farten. Den slanke, justerbare hovedbøjle er designet til både at se godt ud og føles godt.

Nem betjening med knapper

Brug knapperne til at afspille, stoppe eller hoppe gennem numrene og justere lydstyrken.

Kompatibel med stemmeassistent

Et enkelt tryk på en knap forbinder dig med din smartphones stemmeassistent, så du kan få rutevejledninger, afspille musik og kommunikere med dine kontaktpersoner.

Nem, håndfri kommunikation

Samtalen kan flyde frit med nemme håndfri opkald, takket være den indbyggede mikrofon. Ingen grund til overhovedet at tage telefonen op af lommen.

Datablad

Mærke Sony
Varenummer 20500231560
Leverandør Varenummer WHCH510W.CE7
EAN 4548736101548
Produkttype Headset - Bluetooth - trådløs
Batteritype Genopladelig - Litium
Opladningstid 4,5 timer
Driftstid Op til 35 timer
Lydudgangsmodus Stereo
Mikrofon Ja
Forbindelsesteknologi Bluetooth