Grundet COVID-19 (Coronavirus) udbruddet, tilbyder vi lige nu GRATIS kantstenslevering af ALLE hvidevarer!

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Siemens

Få op til 1000 kr. tilbage, når du køber en ny espressomaskine fra Siemens.

For at benytte kampagnetilbuddet skal du købe dit produkt mellem 17/8 og 31/10. Registrer dig og din espressomaskine på My Siemens senest 30/11 2020. Se hvilke produkter, der indgår i kampagnen nederst på siden, og hvilket cashback-beløb det respektive produkt giver.

Sådan gør du: (Det tager 5-10 minutter at registrere sig)

1) Hvis du allerede er medlem af My Siemens: Log ind og registrer din espressomaskine.

Hvis du ikke er medlem af My Siemens: Blive medlem af My Siemens, og registrer din espressomaskine for at benytte dig af kampagnen og få 100 dages returret. My Siemens er et fordelsprogram, der giver dig inspiration og fordele. Det koster ikke noget at være medlem.

2) Når du har logget ind på My Siemens og har registreret din espressomaskine, skal du klikke på knappen "CASHBACK", som du finder ved din espressomaskine på siden "Mine produkter".

Knappen bliver vist, hvis du har registreret et kampagneprodukt og en købsdato, som er inden for kampagneperioden 17/8-31/10 2020. Hvis du bruger en mobiltelefon, finder du knappen under dit registrerede produkt. På en computerskærm vises knappen til højre for dit produkt.

3) Registrer nu dit køb og bankoplysninger for at få din cashback udbetalt. Bemærk!

Du skal bruge en digital kopi af din kvittering (du kan tage et billede af den fysiske kvittering med din telefon), og det skal fremgå af kvitteringen, hvilket produkt du har købt. Du skal også angive dine bankoplysninger (IBAN og SWIFT/BIC).

4) Få din cashback.

Pengene bliver udbetalt inden for 1 måned på den konto, du har angivet, da du registrerede dit køb.

Bliv medlem af My Siemens
> Log ind på My Siemens

For at kunne benytte tilbuddet få op til 1000 kr. tilbage skal du have købt din Siemens espressomaskine i kampagneperioden 17/8-31/10 2020. Sidste dag for at registrere din cashback er 30/11 2020.

Se de produkter, der indgår i kampagnen og deres cashback-beløb nedenfor.

Læs mere om Siemens kampagnebetingelser.

1-60 af 77

Side:
  1. 1
  2. 2

1-60 af 77

Side:
  1. 1
  2. 2