Klik her for at se vores seneste tilbudsavis

Gratis fragt ved køb over DKK 1000

Samsung UE43KU6072

Samsung UE43KU6072

  • HDR
  • PurColour
  • Smart Hub

 

 

Udsolgt eget lager, kontakt kundeservice
5.499,00 DKK

Krystalklar, ultra høj opløsning

Knivskarp Ultra HD 4K skærm

Dette funktionsspækkede UHD 4K TV giver seeren en fantastisk rig oplevelse af klare farver og knivskarp opløsning. Blandt de mange funktioner finder man PurColour farvebetjening og kompatibilitet med HDR media. Det giver dig et ultra godt tv med mulighed for at levere et bredt farveforhold og klare detaljer selv i rum med fuld dagslys.

\"Lyst
Konventionel LED-/LCD-skærm\"GrafikPurColour\"Grafik

PurColour

PurColour-teknologien giver billederne nyt og mere naturligt liv. Det klare udtryk og de mange naturlige farvetoner vækker dine sanser med de klare, levende billeder.

\"HalvdelenKonventionelUHD 4K

Ægte certificeret UHD 4K

Ægte certificeret Ultra HD opløsning fremhæver selv de mindste detaljer på tv-billedet. Med 3840 x 2160 RGB-pixel på skærmen fremhæves hver eneste detalje klart og tydeligt for dine øjne. Med en opløsning, som er op til 4 gange højere end normal Full HD TV, kan du opleve klarere billeder med en uforlignelig, naturlig farvegengivelse.

\"Højreperspektiv

HDR

Du vidste måske ikke, hvor mange detaljer der skjulte sig i mørket, før HDR var i stand til at få dem frem af skyggerne. Film med HDR kan vise mere indhold i de mørkeste og lyseste dele af billedet.

\"Ikon

UHD-opskalering

Dit Samsung UHD TV bliver automatisk opskaleret og tilpasset til alt materiale for at drage bedst muligt nytte af panelets ultra høje opløsning. Takket være opskaleringsprocessen i 4 trin sørger tv’et for at minimere filmstøjen samtidig med at detaljerne gemmes. Resultatet bliver skarpe, tydelige billeder - også fra materiale som ikke har UHD-opløsning fra starten.

\"Ikon

UHD Dimming

Samsung UHD TV anvender den kraftfulde processor til effektivt at kontrollere billedbehandlingen. Hvert billede opdeles i hundredvis af små delbilleder, som hvert og ét analyseres og justeres i forhold til kontrast, skarphed og farve.

Se mere, tast mindre

Smart Hub

Allerede når du tænder tv'et finder du genveje til din underholdning direkte i Smart Hub. Uanset om det er streamede film, spil eller direkte tv-udsendelser, så er det hurtigt og nemt at komme fra det ene til det andet - faktisk lige så let som at zappe mellem kanalerne. Nemt og intuitivt. Og smart nok til at du kan anvende en og samme fjernbetjening til det hele!

\"Smart
\"IkonSmart Hub

Så meget at se fra så mange forskellige kilder. Og med Smart Hub finder du det hele samme sted, så snart du tænder tv'et. At skifte fra en kilde til en anden er utrolig nemt, og her kan du desuden justere tv'ets indstillinger fra et og samme sted.

\"IkonSmart View

Installer Smart View-app’en på din smartphone eller pc, så kan du nemt dele dit indhold direkte på dit Samsung TV. Foto, musik og videofilm - alt bliver så meget bedre på den store skærm.

\"IkonSpil

Uanset om du er garvet spiller eller nybegynder, kommer du hurtigt til at finde mange sjove spil direkte på dit smarte Samsung TV. Det eneste, du har brug for, er en internetforbindelse og en controller for at kunne finde og spille spil fra spil-panelet i Samsung Smart Hub.

*) Spillet kræver internetforbindelse og separate controller/spil control, som købes separat.
*) Visse spil eller apps kan have begrænsninger, som gør, at de ikke er tilgængelige i visse modeller og/eller regioner.
*) Spillets ydeevne kan variere alt efter kvaliteten af internetforbindelsen.
  • \"Logo
  • \"Logo
  • 3,840 × 2,160Opløsning
  • 6Serie
  • JaPurColor
  • 3HDMI
Mærker Samsung
Vejl. Pris 5.499,00 DKK

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.