SACKit

RETROit Cura Drum - Grey

Vejl. pris: 1.799,00 kr
1.799,00 kr
På lager

Om produktet

  • Cura stof: 98% genbrugspolyester, 100% genanvendeligt Polyester
  • Fyld: 50% skum & 50% EPS kugler (100% giftfri)
  • Mål: D50 x H35 cm
  • Test resultat/Slidstyrke: 100.000 Martindales
  • Lysægthed: skala 5-8
  • Øko-Tex, 100% fri for tungmetaller
  • Håndsyede hørsting
  • Slidstærk og vandafvisende bund 

 

VEDLIGEHOLDELSE

Din RETROit Cura puf rengøres let med en fugtig klud, eventuelt tilsat mildt rengøringsmiddel. Selvom betrækket på puffen er aftageligt, anbefaler vi ikke, at du vasker det, da de håndsyede sting langs kanten kan tage skade af maskinvask.

Produktbeskrivelse

RETROit Cura Drum – en eksklusiv og bæredygtig loungepuf

RETROit Cura Drum er et stærkt bæredygtigt valg. RETROit Cura puffen er lavet i Cura stof fra den danske producent Gabriel. Cura stoffet er et multifunktionelt stof, som ud over at have et blødt touch og lækre farver, er fremstillet af hele 98% genbrugspolyester. 

Herudover er RETROit Cura Drum fyldt med halvt skum og halvt EPS kugler. EPS er 100% genanvendeligt, er lavet af 98% luft og har et relativt svagt aftryk på miljøet, da produktionsprocessen hovedsageligt anvender varm vanddamp, og overskudsvarmen bliver genanvendt i produktionen eller opvarmning af fabrikken.

Skummet som RETROit Cura Drum ligeledes fyldes med er produktionsskumrester fra vores leverandør BPI. BPI er en virksomhed, som målrettet arbejder med at mindske deres miljøpåvirkning ved både fremstilling, brug og bortskaffelse. 

Brug RETROit Cura puffen som ekstra siddeplads i stuen, entréen eller soveværelset – eller brug den som fodskammel sammen med din lænestol eller sofa – smid benene op og slap af! Kombinerer du den med TRAYit bakken, får du et lille bakkebord, som passer perfekt til RETROit Cura stolen, som sofabord eller som sengebord.

Dare yourself to care

RETROit Cura Drum er lavet i bæredygtigt stof fra den danske producent Gabriel. Gabriel er 100% CO2 neutral. Cura stoffet er et multifunktionelt stof, som ud over at have et blødt touch og lækre farver, er fremstillet af hele 98% genbrugspolyester. Der går cirka 7 flasker (på 2 liter) til fremstilling af 1 m2 Cura stof. Herudover er stoffet STANDARD 100 OEKO-tex certificeret. 

Slidstærk

Med RETROit Cura Drum, og vores generelle produktsortiment, hvor fokus er på kvalitet og holdbarhed, ønsker vi at inspirere til at fokusere på miljøet gennem blandt andet langtidsholdbare og kvalitetsbevidste køb. 

RETROit Cura puffen er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Puffen er fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfrit fyld. 

Håndsyede sting

De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA!

Specifikationer

Mærke SACKit
Varenummer 8567154
EAN 5711972006383
Produkttype Puffe
Farve/Materiale Grå