TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

 • 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

SACKit

RETROit Cura - Curry - SACKit

Vejl. pris: 3.399,00 kr
3.399,00 kr
På leverandør lager

Om produktet

 • Cura stof: 98% genbrugspolyester, 100% genanvendeligt Polyester
 • Fyld: 50% skum & 50% EPS kugler (100% giftfri)
 • Mål: 96 x 80 x 70 cm (Længde x bredde x højde)
 • Test resultat/Slidstyrke: 100.000 Martindales
 • Lysægthed: skala 5-8
 • Øko-Tex, 100% fri for tungmetaller
 • Håndsyede hørsting
 • Slidstærk og vandafvisende bund 
 • Læderhåndtag bag på stolen

Håndtaget på bagsiden af stolen er udelukkende en dekorativ detalje, som ikke er beregnet til brug, når du skal flytte stolen. Vi anbefaler, at du tager fat i hele stolen, når du skal flytte den. Voldsomme ryk i håndtaget bagpå stolen kan forårsage skader i stoffet.

 

VEDLIGEHOLDELSE

Din RETROit Cura stol rengøres let med en fugtig klud, eventuelt tilsat mildt rengøringsmiddel. Selvom betrækket på stolen er aftageligt, anbefaler vi ikke, at du vasker det, da de håndsyede sting langs stolen kan tage skade af maskinvask.

Produktbeskrivelse

RETROit Cura – en eksklusiv og bæredygtig loungesækkestol

RETROit Cura er et stærkt bæredygtigt valg. RETROit Cura loungesækkestolen er lavet i Cura stof fra den danske producent Gabriel. Cura stoffet er et multifunktionelt stof, som ud over at have et blødt touch og lækre farver, er fremstillet af hele 98% genbrugspolyester. 

Herudover er RETROit Cura fyldt med halvt skum og halvt EPS kugler. EPS er 100% genanvendeligt, er lavet af 98% luft og har et relativt svagt aftryk på miljøet, da produktionsprocessen hovedsageligt anvender varm vanddamp, og overskudsvarmen bliver genanvendt i produktionen eller opvarmning af fabrikken.

Skummet som RETROit Cura ligeledes fyldes med er produktionsskumrester fra vores leverandør BPI. BPI er en virksomhed, som målrettet arbejder med at mindske deres miljøpåvirkning ved både fremstilling, brug og bortskaffelse. 

RETROit stolen giver dig optimal siddekomfort, fordi den er opbygget af to indvendige dele, som er sat sammen med velcro. Når du sætter dig på den ene, vil den anden blive presset op mod din ryg og give dig støtte - smart!

RETROit Cura stolen har et elegant læderhåndtag bagpå. Læderhåndtaget har en smuk mørkebrun nuance, og er fremstillet i fuld anilin skind fra Europa af premium kvalitet.

De smukke håndsyede hørsting langs stolens kanter er en del af vores design DNA. På grund af de håndsyede sting er der ikke to stole, som er ens – så du får et helt unikt møbel, når du køber en RETROit Cura loungestol!

Dare yourself to care

RETROit Cura er lavet i bæredygtigt stof fra den danske producent Gabriel. Gabriel er 100% CO2 neutral. Cura stoffet er et multifunktionelt stof, som ud over at have et blødt touch og lækre farver, er fremstillet af hele 98% genbrugspolyester. Der går cirka 7 flasker (på 2 liter) til fremstilling af 1 m2 Cura stof. Herudover er stoffet STANDARD 100 OEKO-tex certificeret.

Funktionelt design

Glem alt om uformelige sækkestole, der ligger og roder på gulvet! RETROit sækkestolen er gennemtænkt dansk design, som ikke kun ser lækkert ud og har fantastisk siddekomfort – den holder også formen. Form og funktion kombineret i ét!

Formstabilt design

RETROit sækkestolen er indvendigt opbygget af to individuelle innerbags, som er adskilt med en ”væg” af velcro. Når du sætter dig i stolen vil de to indvendige dele presses mod hinanden, så du får optimal støtte og komfort i ryggen. Smart!

Slidstærk

Med RETROit Cura, og vores generelle produktsortiment, hvor fokus er på kvalitet og holdbarhed, ønsker vi at inspirere til at fokusere på miljøet gennem blandt andet langtidsholdbare og kvalitetsbevidste køb. 

RETROit Cura stolen er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Sækkestolen bliver hurtigt familiens yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfrit fyld. Sæt dig ned, nyd livet og slap af!

Datablad

Mærke SACKit
Varenummer 8567102
EAN 5711972006321
Produkttype Sækkestol
Farve/Materiale Karrygul