TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

 • 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

Philips Lighting

Philips LED Spot 4,6W 355lm GU10

Vejl. pris: 39,00 kr
39,00 kr
Varen er på lager

Om produktet

Dårligt lys kan give trætte øjne, og det har aldrig været vigtigere end nu at have den korrekte belysning i hjemmet. LED-lamper fra Philips opfylder strenge testkrav, så de lever op til vores EyeComfort-krav

Produktbeskrivelse

Lys, der er skånsomt for øjnene

Behageligt lys fra verdens førende producent af belysning

 • Ægte, glødepærelignende varmt hvidt lys

  Ægte, glødepærelignende varmt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2.700 K og giver en varm, rolig stemning og er perfekt til afslapning. Dette lys med en farvetemperatur på 2.700 K er ideelt til belysningsdesign i hjemmet.

 • Ensartet strålemønster

  Ensartet strålemønster

  Det enkelte optiske objektiv giver en uovertruffen lysstråle uden de skygger, der normalt ses på strålespredningskanten, som det er tilfældet med traditionelle halogenspots.

 • Har samme form og størrelse som en halogenreflektor

  Har samme form og størrelse som en halogenreflektor

  Med sin smukke form og velkendte mål er denne LED reflektor moderne. Den perfekte bæredygtige erstatning for traditionelle halogenreflektorer.

 • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Perfekt til effektbelysning

  Perfekt til effektbelysning

  Dette LED spot er moderne med et velkendt, bredt lysvinkelsudbytte (36 grader), som er velegnet både til effektbelysning og almen belysning. Den kan bruges i indbyggede beholdere og lysskinnearmaturer og er ideel til brug i køkkener, køkken-ø-belysning samt daglig- og spisestuer.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Designet til at forkæle dine øjne

  Designet til at forkæle dine øjne

  Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

 • Ingen synlig flimren

  Hurtigt flimrende lys kan være belastende for øjnene, hvilket kan give hovedpine og sågar fremprovokere et anfald hos folk med fotosensitiv epilepsi. Det er både ubehageligt og unødvendigt. LED belysning kan flimre på grund af lyskildens hurtige reaktion på driverstrømmen. Dette er dog ikke tilfældet med Philips' LED armaturer, der er designet til at minimere variationerne i driverstrømmens udgangseffekt og dermed fjerne de faktorer, der forårsager flimren. Det betyder, at du slet ikke oplever flimren med en Philips-LED lyskilde.

Datablad

Mærke Philips Lighting
Varenummer 8718699774134
Leverandør Varenummer 8718699774134
EAN 8718699774134
Produkttype Lyskilde
Energiklasse A+
Fatning GU10
Effekt Watt 4,6 W
Spænding 220 - 240 V
Lyskildetype Spotpære
Dæmpbar Nej
Lumen 355
Kelvin 2700
RA-Værdi / CRI 80
Energimærke