TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

 • 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

Philips Lyskilder

Philips LED Krone Topf. 4W 397lm E14

Vejl. pris: 69,00 kr
69,00 kr
Varen er på lager

Om produktet

Genkendelige former, som du kender og elsker. De bruger ca. 80 % mindre energi end traditionelle lyspærer takket være den nyeste energibesparende LED teknologi, og de holder ti gange så længe.

Produktbeskrivelse

Designet til at blive set

Den er flot, både når den er tændt og slukket

 • Få mere at vide om lys

  Få mere at vide om lys

  Farvetemperatur: Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Pærer med en lav Kelvin-værdi skaber et varmt, mere roligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi skaber et køligt, mere energigivende lys. CRI: Farvegengivelsesindeks (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde i form af farveudseende. Naturligt sollys har en CRI på 100. CRI for Philips LED lyspærer er altid højere end 80, hvilket sikrer, at farverne vises som ægte og naturlige.

 • Ægte, glødepærelignende varmt hvidt lys

  Ægte, glødepærelignende varmt hvidt lys

  Denne pære har en farvetemperatur på 2.700 K og giver en varm, rolig stemning og er perfekt til afslapning. Dette lys med en farvetemperatur på 2.700 K er ideelt til belysningsdesign i hjemmet.

 • Samme form og størrelse som en prismeglødepære

  Samme form og størrelse som en prismeglødepære

  Med sin smukke form og velkendte mål er denne LED prisme tidssvarende belysning. Den perfekte bæredygtige erstatning for traditionelle prismeglødepærer.

 • Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Pærer med lang levetid – holder i op til 15 år

  Med en levetid på op til 15.000 timer kan du reducere besværet ved ofte at skulle skifte pærer og nyde en perfekt belysningsløsning i mere end 15 år.

 • Bedre for tegnebogen og planeten

  Bedre for tegnebogen og planeten

  LED teknologi sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig således ind og sparer dig penge år efter år. Den beskytter samtidig miljøet.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyset har ingen infrarød komponent, så der udsendes ingen varme. Der er heller ingen ultraviolet komponent i dette lys. Disse to egenskaber betyder, at dette lys ikke får stofmaterialer og andre genstande til at falme.

 • Designet til at forkæle dine øjne

  Designet til at forkæle dine øjne

  Det er nemt at se, hvordan skarp og hård belysning kan belaste øjnene. Alt for skarpt lys blænder, og for blød lys flimrer. Nu kan du oplyse dine omgivelser med LED lys, der er behageligt for øjnene, og skabe den perfekte atmosfære i hjemmet.

 • Vintage-stil, moderne LED teknologi

  LED Classic pærer er baseret på almindelig energibesparende LED teknologi. Nu kan du nyde en pære i retrostil med topmoderne teknologi.

Datablad

Mærke Philips Lyskilder
Varenummer 8718696750827
EAN 8718696750827
Produkttype Lyskilde
Energiklasse A++
Fatning E14
Effekt Watt 4 W
Spænding 220 - 240 V
Lyskildetype Kronepære
Dæmpbar Nej
Lumen 397
Kelvin 2700
RA-Værdi / CRI 80
Energimærke