TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

 • 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

15%

Philips Hue

Philips Hue Kerte 6W E14 470lm WCA 2pak BT

Vejl. pris: 749,00 kr

Pris: 749,00 kr

Special Price 636,28 kr

Du sparer 112,72 kr
På lager

Om produktet

Tilføj en hvid og farvet atmosfærekerte til dit Philips Hue-system, og oplev hvidt og farvet lys i høj kvalitet, der giver ubegrænsede muligheder.

Produktbeskrivelse

 • Vær kreativ med farverLeg med lys og vælg mellem 16 millioner farver for øjeblikkeligt at ændre et lokales fremtoning og atmosfære. Skab den stemning, du ønsker uden besvær med et enkelt tryk på en knap. Brug dit yndlingsfoto, og genoplev det særlige øjeblik med strejf af lys. Gem dine foretrukne lysindstillinger, og hent dem frem, når du ønsker det, med et enkelt tryk.
 • Synkroniser det med musik og filmUdvid din tv-oplevelse til hele rummet, eller synkroniser lyset med din yndlingsmusik og se hvordan lyset reagerer på rytmerne. Download apps fra tredjeparter og oplev de fantastiske ting, som du kan opnå med Philips Hue.
 • Oplys din spilleoplevelseLøft din spilleoplevelse op på et højere niveau. Download apps fra tredjeparter, og opdag de fantastiske ting, du kan gøre med Philips Hue.
 • Fald i søvn, og vågn opPhilips Hue hjælper dig med at stå op på den bedst tænkelige måde og giver dig en frisk start på dagen. Lysstyrken øges gradvist som ved en solopgang, så du vågner naturligt i stedet for at blive vækket af et larmende vækkeur. Få den bedste start på dagen. Om aftenen hjælper det afslappende, varme hvide lys dig med at stresse af, slappe af og forberede kroppen på en god nats søvn.
 • Skab stemningSkab den rette stemning til ethvert øjeblik og dekorer hjemmet med varmt til køligt hvidt lys. Opnå glæden ved forskellige stilarter i årets løb, uanset om det er det klare hvide lys, der minder om en forårsbrise, sommersolens varme lys eller det kølige dagslys på en vinterdag.
 • Lys til dine daglige aktiviteterPhilips Hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over, og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage, og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.
 • Smart styring, hjemme og udefraMed Philips Hue iOS- og Android-apps kan du fjernstyre lyset, uanset hvor du befinder dig. Kontroller om du har glemt at slukke for lyset, før du forlod hjemmet, og tænd det, hvis du arbejder sent.

Datablad

Mærke Philips Hue
Varenummer 929002294202
Leverandør Varenummer 929002294202
EAN 8718699726331
Energiklasse A+
Fatning E14
Energimærke