20%

Philips Hue

Philips Hue White and color ambiance 3 bulb + switch

Vejl. pris: 1.490,00 kr

Pris: 1.490,00 kr

Special Price 1.191,26 kr

Udsolgt

Om produktet

Med Philips Hue med hvidt og farvet lys kan du forvandle belysningen til en ekstraordinær oplevelse. Netværksforbundet hjemmebelysning giver farver, som kan synkroniseres til musik, tv og spil med betagende effekter.

Produktbeskrivelse

 • Vær kreativ med 16 millioner farverLeg med lys, og vælg mellem 16 millioner farver for øjeblikkeligt at ændre et lokales fremtoning og atmosfære. Skab den stemning, du ønsker uden besvær med et enkelt tryk på en knap. Brug dit yndlingsfoto, og genoplev det særlige øjeblik med strejf af lys. Gem dine foretrukne lysindstillinger, og hent dem frem, når du ønsker det, med et enkelt tryk.
 • Synkroniser lyset med musik og filmUdvid din TV-oplevelse til hele rummet, eller synkroniser lyset med din yndlingsmusik, og se hvordan lyset reagerer på rytmerne. Download tredjepartsapps, og oplev de fantastiske ting, som du kan opnå med Philips Hue.
 • Oplys din spiloplevelseLøft din spilleoplevelse op på et højere niveau. Download tredjepartsapperne, og opdag de fantastiske ting, du kan gøre med Philips Hue.
 • Fald i søvn og vågn naturligtPhilips Hue hjælper dig med at komme ud af sengen på den bedste måde for dig og giver dig en frisk start på dagen. Lysstyrken øges gradvist som ved en solopgang, hvormed du vågner naturligt i stedet for at blive vækket af et larmende vækkeur. Få den bedste start på dagen. Om aftenen hjælper det afslappende, varme hvide lys dig med at slappe af, falde til ro og forberede din krop til en behagelig nattesøvn.
 • Skab atmosfære lige fra varmt hvidt lys til køligt dagslysIndstil den rette stemning til ethvert øjeblik, og dekorer hjemmet med varmt til køligt hvidt lys. Opnå glæden ved forskellige stilarter i årets løb, uanset om det er det klare hvide lys, der minder om en forårsbrise, sommersolens varme lys eller det kølige dagslys på en vinterdag.
 • Slap af, læs, koncentrer dig, og få energi med lysopskrifterPhilips hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over, og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage, og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.
 • Smart styring, hjemme og udefraMed Philips Hue iOS- og Android-apps kan du fjernstyre lyset, uanset hvor du befinder dig. Kontroller, om du har glemt at slukke for lyset, før du forlod hjemmet, og tænd det, hvis du arbejder sent.
 • Indstil timere efter eget ønskePhilips hue kan få det til at se ud, som om du er hjemme, når du ikke er, ved hjælp af planlægningsfunktionen i Philips hue-app'en. Indstil lyskilderne til at tænde på et forudindstillet tidspunkt, så lyset er tændt, når du kommer hjem. Du kan endda indstille rummene til at tænde på forskellige tidspunkter. Og du kan naturligvis lade lyskilderne slukke gradvist om aftenen, så du aldrig skal være bekymret for, om du har ladet lyset være tændt.
 • Dæmpning uden installationOplev dæmpning helt uden besvær med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Helt perfekt. Intet behov for ledninger, elektriker eller installation.
 • Styr det på din mådeSlut Philips Hue-pærerne til broen, og gå på opdagelse blandt de uendelige muligheder. Betjen belysningen fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-app'en, eller monter kontakter i systemet for at aktivere belysningen. Indstil timere, beskeder, alarmer og meget mere for at få den fulde Philips Hue-oplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Home, så du kan styre lyset med stemmen.

 • Mærke: Philips

Specifikationer

Mærke Philips Hue
Varenummer 929001257361
EAN 8718696728796