20%

Philips Hue

Philips HUE Motion Sensor - Philips

Vejl. pris: 299,00 kr

Pris: 299,00 kr

Special Price 239,05 kr

På lev. lager

Om produktet

Få fuld kontrol over din belysning ved at føje en Philips Hue-bevægelsessensor til dit Philips Hue-system. Sensoren er batteridrevet og trådløs og kan derfor monteres hvor som helst i hjemmet. Tænd lyset ved bare at gå forbi sensoren!

Produktbeskrivelse

  • Tænd og sluk din Hue-belysning automatiskTænder dine Philips Hue-lyskilder, når sensoren registrerer bevægelse. Slut Philips Hue-bevægelsessensoren til din Philips Hue-bro ved hjælp af Philips Hue-appen, så tænder den automatisk dine Philips Hue-lyskilder, når du går ind i et rum. Perfekt til entreen, badeværelset, kælderen eller garagen. I appen kan du vælge, hvilken scene eller lysindstilling der skal aktiveres, når der registreres bevægelse. Når der ikke længere registreres bevægelse, slukkes lyset automatisk.
  • Dag- og natindstillingTænder automatisk et diskret natlys. Det er muligt at indstille forskellige lysindstillinger for dag og nat. I løbet af dagen kan sensoren tænde klart hvidt lys, så du bedre kan se. Om natten kan den tænde et diskret natlys, hvis et familiemedlem står ud af sengen - netop nok til at navigere i mørket uden at vække resten af familien.
  • Integreret dagslyssensorTænder kun lyset, når det er nødvendigt. Takket være en integreret dagslyssensor tændes dine lyskilder kun, når det er nødvendigt. Du kan nemt ændre lysfølsomheden i Philips Hue-appen, så sensoren kun udløses, når du har brug for en smule ekstra lys. Når der ikke længere registreres bevægelse, dæmpes lyset, indtil det automatisk slukkes efter et bestemt tidsrum. Bevægelsessensoren hjælper dig også med at spare på energien ved automatisk at slukke lyset i områder, der ikke bliver benyttet.
  • Placer den, hvor den er vigtigstIngen ledninger, så du kan placere den hvor som helst i hjemmet. Bevægelsessensoren er batteridrevet, så den er helt trådløs og nem at installere hvor som helst i hjemmet. Opsætningen klares på få minutter. Stil den på en hylde eller et lille bord, eller monter den på væggen eller i loftet med den medfølgende skrue. Den kan endda fastgøres på en metaloverflade som f.eks. køleskabslågen med den medfølgende magnet. Du kan nemt justere registreringsvinklen ved at dreje sensoren i den ønskede retning.

Specifikationer

Mærke Philips Hue
Varenummer 929001260761
EAN 8718696743171