TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

 • 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

15%

Philips Hue

Philips Hue LightStrip Outdoor 5m WCA

Vejl. pris: 1.449,00 kr

Pris: 1.449,00 kr

Special Price 1.230,93 kr

Du sparer 218,07 kr
På lager - levering 1-2 hverdage

Om produktet

Sæt det i stikket, og oplys dine udendørs områder 

Produktbeskrivelse

Ubegrænsede muligheder

til ekstraordinære oplevelser

 • Ensartet lys til direkte belysning

  Ensartet lys til direkte belysning

  Philips Hue Lightstrip Outdoor giver et perfekt diffust lys til direkte og indirekte belysningsløsninger. Takket være den matte belægning er det ikke nødvendigt at skjule lysstrippen. Lyset blandes inde i strippen, der udsender et ensartet farvet lys.

 • Fleksibel, kan formes og bøjes

  Fleksibel, kan formes og bøjes

  Philips Hue Lightstrip Outdoor kan nemt bøjes og formes efter din anvendelse. Placer den i jorden for at oplyst gangstien, eller anvend den med de medfølgende klemmer og skruer på alle flader til lofts- eller vægbelysning – der er utallige muligheder.

 • Velegnet til våde områder

  Velegnet til våde områder

  Philips Hue Lightstrip Outdoor er 100 % vejrbestandig og modstår al slags vejr. Lysstrippen kan modstå små vandpytter og vandstråler fra alle retninger, så du behøver ikke at være bekymret, når der er udsigt til regn!

 • Mal dit udendørs område med 16 millioner farver

  Mal dit udendørs område med 16 millioner farver

  Med Philips Hue udendørs belysning er der ingen grænser for magien. Leg med 16 millioner farver og alle nuancer af hvidt lys for at skabe den ønskede effekt. Fremhæv genstande, træer eller stier, så dit område skiller sig ud. Brug Hue-appen til at gemme dine foretrukne lyssætninger og hent dem ned, når du vil, med et tryk med fingeren.

 • Slap af med varmt til køligt hvidt lys

  Slap af med varmt til køligt hvidt lys

  Forlæng dine aftener med Philips Hue udendørs belysning. Få den rigtige stemning på terrassen, balkonen eller verandaen, og slap af. Fra sommersolens varme hvide lys til vinterens iskolde dagslys: Du kan få alle nuancer af hvidt lys, så det passer til dit humør året rundt.

 • Speciel belysning til særlige lejligheder

  Speciel belysning til særlige lejligheder

  Kommer familien eller vennerne på besøg? Indstil dit udendørs lys, så det passer til anledningen. Uanset om det er en hyggelig middag på balkonen, en grillaften på terrassen eller en havefest, kan du tilføje et strejf af magi til enhver sammenkomst med Philips Hue. Skab farverige scener eller langsomme dynamiske effekter for at nyde disse særlige øjeblikke til fulde.

 • Kræver en Philips Hue-bro

  Kræver en Philips Hue-bro

  Forbind dine Philips Hue-lyskilder til broen og betjen din belysning fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-appen. Eller betjen dine Philips Hue-lyskilder med Philips Hues indendørs lysdæmperkontakt, der kan bruges til at tænde, slukke og dæmpe lyset.

 • Indstil dine lyskilder til at tændes, når du kommer hjem

  Indstil dine lyskilder til at tændes, når du kommer hjem

  Oplev komforten, når din belysning tændes automatisk, når du kommer hjem, og slukkes, når du tager af sted. Tag tingene ud af bilen og gå ind, alt sammen nemt og bekvemt med det rette lys. Du behøver bare at stille Hue-appen på Hjemme eller Ude for at al belysning tændes, eller lad geolocation klare det for dig, alt sammen uden at trykke på en knap. Så nemt er det.

 • Smart styring, hjemme og udefra

  Smart styring, hjemme og udefra

  Oplys dine udendørs områder og se, hvad der foregår udenfor. Ved at forbinde din udendørs belysning med Hue-broen kan du styre dem præcist som du ønsker. Brug Philips Hue indendørs kontakter eller Philips Hue-appen på din enhed. Du kan endda bruge din stemme (Amazon Alexa, Apple HomeKit eller Google Assistant) til at styre din udendørsbelysning. Indstil lysplaner, så det ser ud til, at du er hjemme. Styr din udendørsbelysning nemt og bekvemt fra dit hjem eller ethvert andet sted.

 • Indstil timere efter eget ønske

  Indstil timere efter eget ønske

  Nyd at kunne være længere ude om aftenen, gøre havearbejdet færdigt eller bare gå ud med skraldet efter solnedgang. Indstil din Philips Hue-belysning til at tænde automatisk ved hjælp af tidsplaner eller solnedgangs- og solopgangstider. Og du kan selvfølgelig også slukke eller dæmpe belysningen på denne måde. Du behøver aldrig mere at tænke på, om du har slukket lyset.

 • Strømforsyning og stik medfølger

  Basispakken indeholder alle de elementer, du har brug for til at komme i gang, inkl. lyspunkter, strømforsyning, forlængerkabler og stik. Så du skal bare pakke ud, installere hvor det passer dig og tænde lyset.

Datablad

Mærke Philips Hue
Varenummer 929002289102
Leverandør Varenummer 929002289102
EAN 8718699709853