TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

15%

Philips Hue

Philips Hue Go Bordlampe

Pris: 599,00 kr

Special Price 508,85 kr

Du sparer 90,15 kr
På lager - levering 1-2 hverdage

Om produktet

KOM IND OG FÅ EN DEMONSTRATION

OPLEV DE MAGISKE FARVER

Produktbeskrivelse

Philips Hue go bordlampe

Bærbar belysning

Oplys rummet på nye, kreative måder. Philips Hue go er den meste alsidige lampe i dit hjem. Når den er sluttet til en stikkontakt, kan du bruge den til at sætte kulør på dine vægge med op til 16 millioner nuancer eller kraftigt hvidt lys. Når du kobler Philips Hue go fra strømmen, bliver den et bærbart lysfad, du kan tage med rundt for at skabe den rette stemning og få det bedste lys til dine gøremål. Enheden har et indbygget, genopladeligt batteri, der kan holde i op til tre timer. Som bærbar lampe kan Philips Hue go desuden styres med en smartenhed. Den indbyggede intelligente batteristyring sikrer maksimal brug. Selv om Philips Hue go ikke er vandtæt, er produktet designet til at modstå høj luftfugtighed. Leg med lyset, og giv fantasien frit spil.

Enkel og innovativ betjening

Styr Philips Hue go nemt og hurtigt, selv uden en smartenhed ved hånden. Aktivér lysindstillinger direkte ved et tryk på den smarte styring på produktet. Vælg mellem syv forskellige lyseffekter: funktionelt varmt hvidt lys, køligt opkvikkende dagslys og fem naturlige, dynamiske lyseffekter, der passer til dine særlige øjeblikke. Når du slutter Philips Hue go til bridgen, får du mange flere funktioner at udforske. Mulighederne er uendelige. Styr Philips Hue go fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-appen eller en tredjeparts-app, der er udviklet til Philips Hue. Indstil timere, beskeder og alarmer, og synkroniser den med dit underholdningssystem og få det fulde udbytte af Philips Hue. Når du er online, kan du endda styre dine lamper, uanset hvor i verden du befinder dig.

Naturlige, dynamiske effekter

Gør de særlige øjeblikke endnu bedre med levende lys. Philips Hue go har fem patenterede naturlige, dynamiske effekter: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest og Night Adventure. Hver af de dynamiske effekter har deres egen blanding af farver, som skaber en særlig stemning.

Mal med lys

Brug Philips Hue go til at forandre dit rum og sætte kulør på dine vægge med 16 millioner farver. Eller vælg dit yndlingsbillede og genoplev øjeblikket med flotte lyseffekter. Du kan gemme dine foretrukne lyskonfigurationer og til enhver tid hente dem frem med et enkelt tryk.

Behagelig dæmpning

Oplev blid lysdæmpning med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Lige tilpas. Helt uden ledninger, elektriker eller installation.

  • 6W LED (12W ved opladning af batteri)
  • 16 millioner farver
  • Op til 3 timers lys
  • Genopladeligt li-ion-batteri 
  • Kan tilsluttes bridgen

Datablad

Mærke Philips Hue
Varenummer 915004576701