• 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

15%

Philips Hue

Philips Hue Motion Sensor Hvid Indendørs AAA Batteri

Pris: 299,00 kr

Special Price 254,00 kr

Du sparer 45,00 kr
På lager - levering 1-2 hverdage

Om produktet

KOM IND OG FÅ EN DEMONSTRATION

OPLEV DE MAGISKE FARVER

 

Tænder automatisk lyset

 

for at gøre det hele mere praktisk

Produktbeskrivelse

Tænder automatisk lyset

for at gøre det hele mere praktisk

 • Tænd og sluk din Hue-belysning automatisk

  Tænder dine Philips Hue-lyskilder, når sensoren registrerer bevægelse. Slut Philips Hue-bevægelsessensoren til din Philips Hue-bro ved hjælp af Philips Hue-appen, så tænder den automatisk dine Philips Hue-lyskilder, når du går ind i et rum. Perfekt til entreen, badeværelset, kælderen eller garagen. I appen kan du vælge, hvilken scene eller lysindstilling der skal aktiveres, når der registreres bevægelse. Når der ikke længere registreres bevægelse, slukkes lyset automatisk.

 • Dag- og natindstilling

  Tænder automatisk et diskret natlys. Det er muligt at indstille forskellige lysindstillinger for dag og nat. I løbet af dagen kan sensoren tænde klart hvidt lys, så du bedre kan se. Om natten kan den tænde et diskret natlys, hvis et familiemedlem står ud af sengen – netop nok til at navigere i mørket uden at vække resten af familien.

 • Integreret dagslyssensor

  Tænder kun lyset, når det er nødvendigt. Takket være en integreret dagslyssensor tændes dine lyskilder kun, når det er nødvendigt. Du kan nemt ændre lysfølsomheden i Philips Hue-appen, så sensoren kun udløses, når du har brug for en smule ekstra lys. Når der ikke længere registreres bevægelse, dæmpes lyset, indtil det automatisk slukkes efter et bestemt tidsrum. Bevægelsessensoren hjælper dig også med at spare på energien ved automatisk at slukke lyset i områder, der ikke bliver benyttet.

 • Placer den, hvor den er vigtigst

  Ingen ledninger, så du kan placere den hvor som helst i hjemmet. Bevægelsessensoren er batteridrevet, så den er helt trådløs og nem at installere hvor som helst i hjemmet. Opsætningen klares på få minutter. Stil den på en hylde eller et lille bord, eller monter den på væggen eller i loftet med den medfølgende skrue. Den kan endda fastgøres på en metaloverflade som f.eks. køleskabslågen med den medfølgende magnet. Du kan nemt justere registreringsvinklen ved at dreje sensoren i den ønskede retning.

 • Kræver en Philips Hue-bro

  Produktet kræver tilslutning til en Philips Hue-bro

Datablad

Mærke Philips Hue
Varenummer 929001260761
Leverandør Varenummer 929001260761
EAN 8718696743171