Philips

Philips 32PFS6402/12

2.699,00 kr
På lager - Levering 1-3 hverdage

Om produktet

Størrelse 32"
Scanningsfrekvens      50 Hz
Opløsning FULL HD (1920x1366)    
Tuner DVB-T2/C/S2
Energiklasse A  (50 kwh/år)

Produktbeskrivelse

HD Ultra Slim LED Smart TV med 2-sidet Ambilight

Design møder ydeevne med Philips 6400-serien. Placeret på et metal stativ og et levende billede i Full HD-billedkvalitet. Med Android TV er dine underholdningsmuligheder næsten uendelige.

2-sidet AmbilightDu har oprettet et hjem, der er mere end bare et hus, så hvorfor ikke vælge et TV, der også er varmt og indbydende? Philips unikke Ambilight teknologi gør din skærm meget bredere og oplevelsen mere fordybende ved at udsende en ekstra bred skærm fra to sider af tv-skærmen på den omgivende væg. Farve, dynamik og spænding flytter ud over skærmen og ind i din stue for at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Slim Metallic SliverSlank metal stander i letvægtsdesign.

Pixel Plus HDPhilips Pixel Plus HD Engine optimerer billedkvaliteten for at levere skarpe billeder med en smuk kontrast. Så uanset om du streamer online eller ser DVD, vil du nyde skarpere billeder med lysere hvide og sortere sort.

Full HD LED-TVBilledkvalitet er vigtig.  HD TV leverer kvalitet. Forestil dig skarpe detaljer parret med høj lysstyrke, fantastisk kontraster og realistiske farver til et virkelighedstro billede.

AndroidMed Android på dit Smart TV får du en brugervenlig grænseflade. Alt fra Google Play ™, til Netflix, til en Internet browser ... og så meget mere. Der er nemt at navigere i menuen med direkte links til dine favoritter.

TV ContentGoogle Play butikken og Philips app galleri går ud over de traditionelle tv-programmer og bringer dig til en stor online samling af film, tv, musik, apps og spil. 16 GB udvidelig hukommelse betyder, at der er masser af plads til at gemme alle dine favorit indhold og til at installere flere apps.

Cloud GamingCloud Gaming tilbyder et stort online katalog med spil af høj kvalitet for enhver alder, smag og gaming niveau. Du skal blot vælge et spil og spille på dit tv!

Specifikationer

Mærke Philips
Varenummer Philips 32PFS6402
Produkttype LED - TV Med Smart TV
Energiklasse A
TV-Tuner DVB-T/DVB-T2/DVB-C
Farve/Materiale Sølv
Spænding AC 230V (50/60 Hz)
Panel Hz 50HZ
Smart-TV Android TV
Video Grænseflade Komponent, HDMI, SCART
Opløsning 1920 x 1080
Lydeffekter SMART SOUND, Clear Sound
HDMI Port Antal 4 porte