• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Panasonic

Panasonic TX-55FZ800E - 4K Oled TV

Pris: 11.995,00 kr

Special Price 9.299,00 kr

Lagerstatus: På lager

Om produktet

  • 55" 4K Ultra HD OLED tv (3840x2160)
  • USB OPTAGELSE MED 2 TUNER.
  • Master HDR OLED - THX-certificeret 4K-skærm
  • MY HOME SCREEN 3.0 SMART TV
  • PLADS TIL 2 CI+ KORTLÆSERE

Produktbeskrivelse

Panasonic TX-55FZ800E

Disse smukt designede fjernsyn er også kraftcentre for billede og lyd. De kombinerer de uforlignelige kontrastfunktioner i 4K HDR OLED-skærmteknologi med nye Studio Colour HCX videobehandling, der er blevet finjusteret af ægte Hollywood filmskabere for at sikre, at du altid får lov at se billeder præcis som deres skabere havde tænkt sig de skulle se ud.

Hollywood to your home

I erkendelse af dette har Panasonic brugt årtier på at etablere relationer med Hollywoods filmskabende community med henblik på at sikre, at deres fjernsyn kommer tættere på at genskabe den originale vision i dit eget hjem sammenlignet med noget andet brand. Hollywoods kreative nøglevirksomheder Deluxe og Technicolor har begge bidraget til funktionerne og videobehandlingssystemerne i de nyeste Panasonic fjernsyn, og deres billeder er blevet finjusteret af kendte fagfolk i Hollywood. Panasonic fjernsyn har så meget succes med at genskabe instruktørens vision, at nogle af dem faktisk nu bruges som referenceskærme i fjernsyns- og filmstudier. Så filmfans kan endelig få opfyldt drømmen om at se en film på det samme fjernsyn som den var skabt på.

Master HDR OLED

Dybe, overdådige sorte farver og Real Colour ExpressionOLED TV er et selvoplysende system, som individuelt styrer 8 millioner pixels. Det styrer belysningens intensitet baseret på mængden af elektrisk strøm, der flyder. Når der slet ikke er nogen strøm, udledes ingen lys, hvilket muliggør et forbløffende udtryk af dybe, overdådige sorte farver såvel som forholdet i den Ultimative kontrast.

Multi HDR-understøttelse inkl. HDR10+ med Dynamic Scene Optimiser

Understøttelse af flere HDR-formaterPanasonic fjernsyn understøtter flere HDR-formater så som HDR10 og Hybrid Log Gamma. OLED TV understøtter også HDR10+ (planlagt til certificering). For at forbedre din HDR oplevelse tilbyder Panasonic derudover nogle originale funktioner så som Dynamic Scene Optimiser, som optimerer HDR billeder i overensstemmelse med indholdet og Auto Brightness Enhancer, som justerer video i forhold til det omgivende lys i dine betragtningsomgivelser.

Spil- / Sportstilstande

Nyd dit favoritindhold i den optimale betragtningstilstandPanasonics fjernsyn giver dig den bedste billedtilstand at betragte. Sportstilstand kombinerer livagtige farvetoner med en omgivende effekt til at se fodbold og andet sport fra det virkelige liv. Og spiltilstandens hurtige billedfølsomhed forøger fornøjelsen ved at spille med en mere direkte spilfornemmelse.

Specifikationer

Mærker Panasonic
Varenummer TX-55FZ800E
EAN 5025232875405
Produkttype OLED TV - Smart TV
Energiklasse B
Skærmstørrelse 55 "
Panel Hz 100 HZ
TV-Tuner DVB-T/DVB-T2/DVB-C/DVB-S2
Smart-TV My Home Screen 3.0
HDMI Port Antal 4 porte
Opløsning 3840 x 2160
Farve/Materiale Sort