TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Panasonic

Panasonic TX-40FS400E - LED Smart TV

3.699,00 kr
På lev. lager

Om produktet

.

Produktbeskrivelse

Panasonic TX-40FS400E

Med det lyse billede og de brugervenlige smart-funktioner tilbyder FS400 fremragende underholdning.

Den nemmeste måde at gemme dine yndlingsprogrammer på

Du kan optage tv-programmer på en USBhukommelsesnøgle eller en ekstern harddisk ved blot at trykke på REC-knappen på fjernbetjeningen.

Spil- / Sportstilstande

Nyd dit favoritindhold i den optimale betragtningstilstand.Panasonics fjernsyn giver dig den bedste billedtilstand at betragte. Sportstilstand kombinerer livagtige farvetoner med en omgivende effekt til at se fodbold og andet sport fra det virkelige liv. Og spiltilstandens hurtige billedfølsomhed i spiltilstanden forøger fornøjelsen ved at spille med en mere direkte spilfornemmelse.

HDR

Klar til at afspille højdynamisk indhold med livagtige lyse områder.HDR-indhold (High Dynamic Range) på HDR-kompatible tv'er leverer billeder, der er meget tæt på den måde, dine øjne ser den virkelige verden på.Dybsort kombineres med meget lyse områder for at skabe et realismeniveau, der ikke tidligere har været muligt på et fjernsyn.

my Home Screen 3.0

Nem adgang til indholdet med startskærm, der kan tilpasses den enkelte kundes behov.Nyd indholdet med "1-trinsadgang". my Home Screen 3.0 kan tilpasses til at gøre det muligt let at få adgang til ofte anvendt indhold. Du kan designe din egen startskærm med et liveprogram, dine foretrukne apps’, internetbogmærker og ofte anvendte enheder.

In-House TV Streaming

Se tv-udsendelser i alle rum uden at skulle bruge et antennestik.Dagene er forbi, hvor du var nødt til at placere dit tv tæt på et antennestik. Tv'er, der kan konfigureres som In-House TV Streaming-klienter, kan simpelthen streame udsendelser (via LAN, netadaptere eller endda Wi-Fi), når de først er blevet konverteret til internetprotokolsignaler af en In-House TV Streaming-server som f.eks. et eksklusivt tv eller en set-top-boks.

Specifikationer

Mærke Panasonic
Varenummer 20500223070
EAN 5025232875849
Produkttype LED TV - Smart TV
Energiklasse A+
Spænding AC 230V (50/60 Hz) V
Energiforbrug om året 64 kWt
LCD-baggrundsbelysningsteknik LED baglys - Adaptive Backlight Dimming
Video Grænseflade Komponent, komposit, HDMI
Opløsning 1920 x 1080
Lydeffekter Cinema Surround Sound
USB Port Ja , 2 porte
Internet Streaming Services HbbTV, Internet Apps
Tv-tuner 1x analog, 1x digital
Skærmstørrelse 40 "
HDMI Port Antal 2 porte