Moccamaster

Moccamaster Moccafour - Catering kaffemaskine

Vejl. pris: 10.219,00 kr
7.799,00 kr
På lev. lager

Om produktet

  • 3200 W - Kræver 16A sikring
  • 1,8 liters glaskander
  • Leveres med 4 glaskander
  • 2 varmeplader på toppen
  • Brygger 2 x 1,8 liter på ca. 8 minutter
  • Kapacitet: 20 liter/160 kopper pr. time
  • Filterstørrelse: Skålformede filter Ø11 cm

Produktbeskrivelse

MF Moccafour black

BESKRIVELSE

Moccafour filterkaffemaskine fra Moccamasters professionelle serie. Denne model er særlig egnet til virksomheder med brug for at brygge meget kaffe, eller til cafeer, restauranter og hoteller. Moccafour gør det muligt at brygge to kander kaffe samtidig – med en komplet kapacitet på 27L/216 kopper kaffe i timen. To varmeplader på toppen sørger for at du kan have op til to kander drikkeklar kaffe klar.

Hver kande er udstyret med blanderør, som sikrer en jævn kaffekvalitet. Den har en kapacitet på 27L/216 kaffekopper i timen. Som en ekstra sikkerhed er alle Moccamasters catering maskiner udstyret med auto-off. Moccafour Black kaffemaskine har manuel vandpåfyldning. Filtertraktens størrelse er på 110mm I omkreds. Maximum effekt er 3200W, 230Volt. Der er to års garanti.

Moccafour er håndsamlet, testet individuelt og er godkendt af European Coffe Brewing Centre. Den kan passe ind i ethvert storkøkken med forskellige behov. Dele af høj kvalitet sikrer dig en pålidelig og effektiv kaffemaskine.

Reklamationsret

Der ydes to års reklamationsret på denne type maskine der sælges til virksomheder. Moccamasters catering serie er designet til at være ekstremt slidstærk. Delene af høj kvalitet sikrer en pålidelighed og effektiv maskine. Vores kundeservice hjælper dig med glæde at finde den rette maskine.

Specifikationer

Mærke Moccamaster
Varenummer 99031
EAN 8712072990319