Grundet COVID-19 (Coronavirus) udbruddet, tilbyder vi lige nu GRATIS kantstenslevering af ALLE hvidevarer!

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

SackIT

SACKit WOOFit GO Sort Bluetooth

Pris: 449,00 kr

Special Price 399,00 kr

På lager

Om produktet

One is great. Two are even better. WOOFit Go højttalerne kan kobles sammen i stereopar for en endnu federe lydoplevelse.

Produktbeskrivelse

WOOFit Go - Bluetooth højtaler i sort eller dusty blue

Bluetooth højtaler - kompakt lyd og dansk design lige til at tage med på farten 

WOOFit Go er en lille, let højttaler med stor lyd, som elegant kombinerer smukt dansk design og ultimativ bærbarhed. Smid den i tasken og tag den med dig i parken, til festival eller på ferien. WOOFit Go er vandafvisende og tåler vandsprøjt, så du kan nyde musikken, hvor end du er. Forbind nemt via Bluetooth og tag trådløs lyd med dig overalt.

STEREOPAR - Gør din lydoplevelse endnu større!

One is great. Two are event better. WOOFit Go højttalerne kan kobles sammen i stereopar, så du får et bredere og mere detaljeret lydbillede - smart! WOOFit Go er en monohøjttaler, men forbind to - og de vil forvandles til et stereosystem med én højre og én venstre højtaler. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor meget større lyd du får med to WOOFit Go højttalere.

Customize din WOOFit Go! Tilpas nemt højttaleren til din personlige stil med de udskiftelige fronter. Skal det være en pangfarve til strandturen, en smuk grå tone til det skandinaviske hjem eller en klassisk sort? Valget er dit. Det bliver ikke nemmere at skabe et personligt udtryk. Forsiden af WOOFit Go højttaleren kan let udskiftes, så du kan ændre looket på din højttaler, når du har lyst. Højttalerens front er beklædt med Xpress kvalitetsstof fra danske Gabriel. De udskiftelige fronter kan tilkøbes i den farve, som du er mest vild med - Your tunes, your look.

 

 STOR TRANSPORTABEL LYD Du vil ikke tro dine egne ører, første gang du hører WOOFit Go spille! Så meget lyd i sådan en lille højttaler? JA! WOOFit Go giver dig kompakt lyd på ingen plads.

TRANSPORTABEL BLUETOOTH HØJTTALER

Ingen ledninger – intet besvær! Forbind via Bluetooth og nyd stor trådløs lyd overalt. Lettere bliver det ikke. Smid den i tasken og tag den med til beachvolly-kampen i parken, grillhyggen på stranden eller weekendturen til Berlin.

GENOPLADELIG 

Selvfølgelig har WOOFit Go indbygget batteri, så du kan tage den med dig overalt. Fyr op for musikken i op til 8 timer på en enkelt opladning.SPLASH PROOF 

Vandsprøjt fra poolen, let sommerregn og damp fra dit varme bad kan bare komme an - WOOFit Go er nemlig vandafvisende. WOOFit Go højttaleren har en IPX4 klassificering, som betyder, at den kan tåle vandsprøjt fra alle retninger - det vil sige, at højttaleren er vandtæt nok til, at den kan bruges i al slags vejr. Så hvis du har lyst til en omgang "Singing in the Rain" sammen med WOOFit Go, kan du bare give den gas. 

 HÅNDFRI TELEFONI 

Snak trådløst via WOOFit Go, mens du får ordnet madlavningen eller kører i bil. Du skal blot forbinde din telefon via Bluetooth, så sørger den indbyggede mikrofon for god lyd til telefonsamtalen.

Specifikationer

Mærker SackIT
Varenummer SACKit WooFit Go sort
EAN 5711972002408
Vejl. Pris 599,00 kr
Produkttype Bærbar, trådløs højttaler
Batteritype Indbygget genopladeligt
Multiroom Ingen
Farve/Materiale Sort
Forbindelsesteknologi Bluetooth