• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Louis Poulsen

Patera Ø 600 - Hvid - Louis Poulsen

Vejl. pris: 10.825,00 kr
8.118,00 kr
Levering 3-5 hverdage

Om produktet

  • Design: Øivind Slaatto 
  • Materiale: Skåret mat PVC. Ophæng: 
  • E27: Matforkromet messing og støbt akryl. 
  • Dimension: Diameter 600mm 
  • Ledningslængde: 4m
  • Energiklasse: A+ - E

Produktbeskrivelse

LOUIS POULSEN - PATERA Ø600

HISTORIE

Øivind Slaatto er fascineret af naturen, og det er også her, han finder sin inspiration. Han er især begejstret for den såkaldte Fibonacci-struktur – som bl.a. ses på solsikker, blomkål, muslingeskaller og sneglehuse – og andre grundlæggende matematiske principper. Det var også Fibonacci-strukturen, der inspirerede ham til at skabe Patera.

"Mit ultimative mål var at skabe en form for tredimensionel sudoku. Det var en ekstremt kompliceret matematisk udfordring. Og faktisk er Patera den mest komplicerede lampe, jeg nogensinde har lavet ... Med Patera er det lykkedes mig at skabe en moderne lysekrone med et nærmest poetisk udtryk, synes jeg. Jeg håber, folk bliver inspireret til at bevæge sig rundt om den Jeg håber, den genererer liv."

(Øivind Slaatto)

 

DESIGNEREN

Øivind Alexander Slaatto (født 1978) er en af Danmarks lovende designere og anerkendt for sine simple og poetiske løsninger. For Øivind er naturen den vigtigste inspirationskilde. Herfra søger han at overføre egenskaber som rationalitet, logisk og ikke mindst harmoni til sine designs.

Øivind er kandidat fra Danmarks Designskole og har forinden taget en uddannelse som konservatoriemusiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Musikforståelsen afspejler sig overalt i hans tilgang til designprocessen. Han er vænnet til øvelsens kunst og søger hele tiden at forfine løsningen. Selv siger han, at hans design skal være som et musikstykke, der bliver spillet – det skal opleves enkelt og let.

Arbejdsfeltet spænder bredt – fra højttalere og biler til møbler og lamper. Udviklingen af belysninger er både et specialområde og en stor passion for Øivind, der har en naturlig sensitivitet over for lys og derfor søger at optimere oplevelsen af lyset og atmosfæren.

Læs mere om Øivind Slaato her.

Datablad

Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741096941
EAN 5703411438664
Produkttype Pendel
Energiklasse A+ - E
Ledningslængde 4.00 m
Produkt Højde (cm) 57.70 cm
Dimensioner Diameter 600mm
Design Øivind Slaatto
Fatning E27
Materiale Skåret mat PVC. Ophæng