36%

LOEWE

Loewe Klang M1 Rose Gold

Vejl. pris: 1.899,00 kr

Pris: 1.899,00 kr

Special Price 1.199,00 kr

På lager - levering 1-2 hverdage

Om produktet

  • Bluetooth højttalere 
  • Batteri med op til 12 timers musik
  • Frekvensområde 96 Hz – 20 kHz
  • 2 x 4watt
  • Auminium
  • Bærestrop i læder

Produktbeskrivelse

LOEWE KLANG M1

Et liv på farten.

Loewe klang m1 er den ideelle følgesvend på farten, takket være sine kompakte dimensioner, udsøgte materialer i rustfrit stål og bærestrop i ægte læder. Uanset om musikken afspilles på en smartphone, tablet eller laptop, registrerer højttaleren automatisk Bluetooth-signalet og er klar til afspilning. På kontoret, på arbejdet eller på rejser. Hvor som helst. Når som helst.
 

Ser godt ud. Lyder godt.

Loewe klang m1 - det perfekte tilbehør for design- og musikentusiaster. Det minimalistiske design forener de geometriske former og klare linjer. Afrundede kanter og polerede overgange giver en usædvanlig smuk, luksuriøs og slidstærk finish. Kabinettet af rustfrit stål er præcist og nøjagtigt konstrueret ned til mindste detalje med en mat, sandblæst overflade. Vælg mellem Silver, Graphite Grey og Rose Gold.
 
Højttalerkonceptet skaber en kompakt, dynamisk og afbalanceret lyd: varm, kraftig bas; flerfacetterede middeltoner og delikate, klare højder. Loewe's akustiske laboratorium har arbejdet med stor ekspertise, erfaring og passion for at designe en imponerende nuanceret og detaljeret lyd

Specifikationer

Mærke LOEWE
Varenummer LOEWE KLANG M1 ROSE GOLD
EAN 4011880163101
Produkttype Bærbar, trådløs højttaler
Batteritype Indbygget genopladeligt
Multiroom Ingen
Farve/Materiale Rose Gold
Forbindelsesteknologi Bluetooth