Grundet COVID-19 (Coronavirus) udbruddet, tilbyder vi lige nu GRATIS kantstenslevering af ALLE hvidevarer!

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

LOEWE

Loewe Bild 7 55" OLED - DEMO Model

Pris: 42.995,00 kr

Special Price 31.495,00 kr

På eksternt lager, levering 2-4 hverdage

Om produktet

Størrelse 55"
Scanningsfrekvens          100 Hz
Opløsning UHD (3840x2160)    
Tuner DVB-T2/C/S2
Energiklasse - (- kwh/år)

Produktbeskrivelse

Loewe OLED: Den nye bild 7 introducerer VantaVision.

Kronach. - Loewe lancerer en ny Ultra HD OLED tv kaldet bild 7. Enheden introducerer en ny dimension af TV visning med Loewe VantaVision. Bild 7 er Loewe's første TV med OLED-teknologi.

De lyse selvlysende pixels i OLED display giver mulighed for ekstrem høje kontraster, en meget større farveskala, finere farve graduering og et hidtil uset niveau af sort i forhold til konventionelle LCD-TV.

Den nye TV-oplevelse kombinerer den nyeste OLED-teknologi og Loewe's legendariske billedbehandlings software, kaldes Loewe VantaVision. Dette udtryk stammer fra det mørkeste stof nogensinde skabt af mennesket kaldet VantaBlack®. Vantablack består af rørformede partikler, der afspejler næsten intet lys, men absorberer op til 99 procent af det. Ved at bruge denne særlige maksimal sort, er rumteleskoper kalibreret og satellitter camoufleret. Den dybeste skygge af sort har også skabt en ny dimension til billedkunsten - billedhugger Anish Kapoor er den eneste kunstner der har lov til at arbejde med denne form for farve. VantaVision fra Loewe er inspireret af VantaBlack®.

Dolby Vision ™ certificeret.

Loewe bild 7 er den første i sin portefølje der er fuldt ud certificeret til Dolby Vision ™.

Dolby Vision kombinerer high dynamic range (HDR) og en bred farveskala, hvilket resulterer i sublime billeder, der leverer lysere højdepunkter, mere lys-til-mørke kontrast og farver aldrig før set på TV. Uanset om det er maleriske landskaber eller mørke rum scener.

Dolby Vision fastholder den kunstneriske vision fastlagt af filmskabere. Perfektion af lyd og design.

Teatret begynder. Når der tændes for bild 7, ruller skærmbilledet automatisk opad. På en række motorer afslører en slank og alligevel kraftfuld soundbar. Med en utrolig effekt på 120 Watt, fra seks drivers og fire passive bass membraner. Enheden producerer dynamisk, præcis lyd, der fylder rummet til en hidtil uset underholdningsoplevelse.

Sluk bild 7 og skærmen sænker sig lydløst ned for at skjule soundbar, så kun den minimale glasskærm er synlig. Med denne fantastisk lydkvalitet og integreret Bluetooth-teknologi, er det selvfølgelig nemt at streame lyd indhold til Bild 7 via en smartphone eller tablet.

Udformningen af Bild 7 er kendetegnet ved ren underdrivelse. Æstetisk lys og minimalistisk design. Displayet er slankere end de fleste smartphones, med en tykkelse på mindre end 7 mm. Fremstillet ved hjælp af de fineste materialer med en udsøgt niveau af finish, er Loewe bild 7 et perfekt supplement til verdens bedste interiør.

 

Et elegant stof skjuler stik og kabler på bagsiden af fjernsynet så bild 7 ser godt ud fra alle 360 grader. Dette muliggør mange placeringsmuligheder i større rum.

Det smukt detaljeret og gennemtænkte design gælder også for brugergrænsefladen. De avancerede funktioner, moderne grafik og stærke bruger design principper gør driften af TV'et til en ren fornøjelse.

Den nye Loewe bild 7 findes i skærmstørrelser på 55 og 65 tommer til priser hhv 42.999,- og 56.999,-

Alle tv-apparater leveres med et vægbeslag som standard. .

Der kan tilkøbes en række af fantastiske koordinerede stande, specielt konstrueret til bild 7, herunder motoriseret gulv og bord stande og et drejelig vægbeslag.

Specifikationer

 

Opløsning UHD (3840x2160)
Højttaler Effekt 120W (frontvendt)
Tuner DVB - T2/C/S2
Optagelse HDD optagelse via intern HDD
Tilslutninger 4xHDMI, 3x USB
Smart TV Medianet Portal inkl. Youtube og Tidal
Farve Grafit Frå
DImensioner m/fod  cm (BxHxD))
Energiklasse -
Energiforbrug Årligt - kwh/år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specifikationer

Mærker LOEWE
Varenummer Loewe Bild 7-55 OLED
EAN 4011880165839
Vejl. Pris 42.995,00 kr
Produkttype OLED TV - Smart TV
Energiklasse B
TV-Tuner DVB-T/DVB-T2/DVB-C/DVB-S2
Farve/Materiale Sort
Panel Hz 100 HZ
Smart-TV Loewe OS
Opløsning 3840 x 2160
Skærmstørrelse 55 "
HDMI Port Antal 4 porte