• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

LiebHerr

LiebHerr SBSes 8483-21 001 - Amerikanerskab

Vejl. pris: 45.999,00 kr
45.999,00 kr
På eksternt lager, levering 1-3 hverdage

Om produktet

  • Energiklasse: D

  • Køleskabs nettokapacitet: 179

  • Frysers nettokapacitet: 133

  • Køletekmologi: NoFrost

  • Højde: 185

Produktbeskrivelse

LIEBHERR SBSES 8483-21 001 - AMERIKANERSKAB

Hvad gør det lettere at gøre køleskabet rent? Hvordan kan levnedsmidler og drikkevarer opbevares pladsbesparende og overskueligt? Og hvorved bliver manuel afrimning overflødig? Ved udviklingen af køle- og fryseapparaterne orienterer Liebherr sig i forhold til kundernes behov. Resultatet er apparater, der er højtydende, effektive og komfortable under brug. Køle- og fryseapparater fra Liebherr sørger for, at du bedre kan nyde din mad og drikke takket være innovative teknologier.

Fritstående apparater husholdninger

Uanset om det er klassisk i hvid eller i elegant rustfrit stål. De fritstående apparater fra Liebherr giver dig ikke kun et stort udvalg med hensyn til design, de forskellige detaljer i det indvendige rum giver dig også en helt anden køle- og fryseoplevelse hjemme. Alle modeller understøtter dig i den daglige opbevaring af dine madvarer takket være mange funktioner og udstyr af høj kvalitet – i den dokumenterede Liebherr-kvalitet.

BluPerformance

BluPerformance

Med en større nettovolumen, besparende og energieffektiv drift, støjsvag og komfortabel håndtering og et stilrent design sætter Liebherr BluPerformance-modellerne nye standarder inden for køl-/frys.

BioCool

BioCool

BioCool-boksen muliggør fugtighedsreguleringen i køleskabet, hvorved frugt og grønt holder sig friskt i længere tid. BioCool-boksen er enten udstyret med letkørende hjul eller teleskopskinner af høj kvalitet, som sikrer dig et godt overblik og en nem betjening. Fugtighedsreguleringen foretages med en sliderbjening.

BioFresh

BioFresh

BioFresh garanterer det perfekte klima for en lang friskhed. Ved en temperatur lige over 0 °C og den ideelle luftfugtighed beholder frugt og grøntsager, kød og fisk deres vigtige vitaminer. Mere

NoFrost

NoFrost

Med NoFrost-teknologien fra Liebherr sikres friskheden af dine madvarer i lang tid. Madvarer fryses med iskold, recirkuleret luft, og den luftfugtighed, der måtte opstå, ledes ud af skabet. Du behøver ikke længere sætte tid af til afrimning.

DuoCooling

DuoCooling

Med DuoCooling får man to kølesystemer, hvilket betyder, at temperaturen i køle- og fryseskabet indstilles separat og uafhængig af hinanden. Luften i køl og frys veksler ikke mellem de to afdelinger, hvilket forhindrer udtørring af madvarer samt at lugte føres fra den ene afdeling til den anden.

IceMaker med fast vandtilslutning

IceMaker med fast vandtilslutning

Med IceMaker med fast vandtilslutning er der altid isterninger til rådighed i bedste kvalitet.

Datablad

Mærke LiebHerr
Varenummer 35800007150
Leverandør Varenummer SBSes 8483-21 001
EAN 4016803069997
Produkttype Køle-/fryseskab
Energiklasse D
Lydniveau dB(A) 36 dB
Hylder og skuffer 13 kølehylder ¦ 5 køleskuffer ¦ 5 fryser
Kapacitet Netto Køleskab 179 liter
Kapacitet Netto Fryser 133 liter
Placering Af Betjeningspanel Indeni direkte
Højde (cm) 185.00 cm
Bredde (cm) 121.00 cm
Dybde (cm) 66.50 cm
Spænding 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Energiforbrug pr. år 251.00 kWh
Energimærke