• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

LiebHerr

LiebHerr ICBN 3324-22 001 - Integreret Køle-/fryseskab

Vejl. pris: 15.999,00 kr
15.999,00 kr
Udsolgt, kontakt leverandør for info

Om produktet

  • Energiklasse: A++

  • Køleskabs nettokapacitet: 175

  • Frysers nettokapacitet: 62

  • Køletekmologi: NoFrost

  • Indbygnings Højde: 177,2

Produktbeskrivelse

LIEBHERR ICBN 3324-22 001 - INTEGRERET KØLEFRYSESKAB

Hvad gør det lettere at gøre køleskabet rent? Hvordan kan levnedsmidler og drikkevarer opbevares pladsbesparende og overskueligt? Og hvorved bliver manuel afrimning overflødig? Ved udviklingen af køle- og fryseapparaterne orienterer Liebherr sig i forhold til kundernes behov. Resultatet er apparater, der er højtydende, effektive og komfortable under brug. Køle- og fryseapparater fra Liebherr sørger for, at du bedre kan nyde din mad og drikke takket være innovative teknologier.

Indbygningsapparater husholdninger

Takket være innovative teknologier samt et bredt nichetilbud integreres vores indbygningskøle- og -fryseapparater harmonisk i dine køkkenomgivelser. Ved udformningen af indbygningsapparaterne var det særligt vigtigt for os at udvikle apparater med individuelt udstyr til dig. I indbygningssegmentet tilbyder vi dig derfor også et alsidigt tilbud til meget forskellige opbevaringskrav.

BioFresh

BioFresh

Frugt og grøntsager, kød, fisk og mælkeprodukter bevarer deres sunde vitaminer, den sarte aroma og det appetitvækkende udseende betydeligt længere ved en temperatur på lidt over 0 ° C end i et konventionelt kølerum.

Ingen frost

NoFrost

Liebherrs NoFrost-apparater leverer ekspert køleteknologi for at sikre langvarig friskhed. Maden er frossen med kølet recirkulerende luft, og enhver fugt udstødes. Som et resultat er fryseren altid fri for is, og mad frost ikke længere. NoFrost-bekvemmelighed gør optøning en saga blot.

DuoCooling

DuoCooling

Nøjagtig og uafhængig temperaturkontrol af køle- og fryserum i kombinerede køle-fryseskabe opnås gennem DuoCooling med to helt separate kølekredsløb. Og der er ingen luftudveksling mellem køleskab og fryserum. Dette forhindrer lugtoverførsel og forhindrer den opbevarede mad i at tørre ud.

Skuffer monteret på teleskopskinner

Skuffer monteret på teleskopskinner

Skufferne strækker sig på glidende teleskopskinner og kan let fjernes i en døråbningsvinkel på 90 °.

Æggebakke

Æggebakke

Det udvidelige design af den justerbare ægbakke gør den velegnet til sikker opbevaring af op til 20 kyllingæg eller 28 vagteleæg. Vi anbefaler, at du opbevarer æg med deres spidse ende ned for at forlænge holdbarheden, eller at du placerer ægbakken i BioFresh-skuffens FlexSystem.

Isterningebakke

Isterningebakke

Den generøse isterningsbakke har et låg og en praktisk påfyldningsåbning, der gør det let at genopfylde med vand. Låget forsegles tæt, så bakken kan flyttes og opbevares uden spild.

Datablad

Mærke LiebHerr
Varenummer 35800007060
Leverandør Varenummer ICBN 3324-22 001
EAN 4016803065395
Produkttype Køle-/fryseskab
Energiklasse E
Lydniveau dB(A) 38 dB
Hylder og skuffer 6 kølehylder ¦ 2 køleskuffer ¦ 3 fryseskuffer
Kapacitet Netto Køleskab 179 liter
Kapacitet Netto Fryser 68 liter
Indbygningshøjde 177.20 cm
Indbygningsbredde 56.00 cm
Indbygningsdybde 55.00 cm
Farve Hvid
Materiale Stål
Spænding 220 - 240 V / 50 Hz
Energiforbrug pr. år 235.00 kWt
Energimærke