32%

Electra Sweden (JBL)

JBL LIVE 400BT BLK

Pris: 999,00 kr

Special Price 679,00 kr

Eget lager

Om produktet

  • Ambient Aware og TalkThru-teknologi
  • Kompatibel med Google Assistent / Amazon Alexa
  • Lynopladning og op til 24 timers batteritid
  • Behagelig pasform med stof-hovedbånd

Produktbeskrivelse

JBL LIVE 400BT I din verden er fremragende lyd afgørende, så prøv de trådløse JBL LIVE400BT on-ear hovedtelefoner.

JBL LIVE400BT-hovedtelefonerne er udstyret med store 40 mm enheder, som leverer den berømte JBL-lyd med forbedret bas, der giver ekstra liv og kraft til hvert eneste nummer på din playliste.

Brug for en hjælper i hverdagen? Få nem adgang til Google Assistent eller Amazon Alexa med en let berøring på ørekoppen. Afspil din yndlingsplayliste, send din ven en besked, tjek vejrudsigten og meget mere – uden at se på din telefon.

Men det er ikke alt. JBL LIVE400BT-hovedtelefonerne kan også hjælpe dig med at holde kontakten til omgivelserne takket være Ambient Aware-funktionen og TalkThru-teknologien, som giver dig mulighed for at føre en samtale uden at tage hovedtelefonerne af. Hovedtelefonerne er lette og komfortable takket være det blødt polstrede hovedbånd.

Du kan nyde 24 timers trådløs musik efter bare 2 timers opladning. Her er mulighed for flerpunktsforbindelse, og det praktiske, aftagelige kabel med fjernbetjening/mikrofon lader dig rocke videre, når batteriet er tomt.

Slå dig løs, mens du stadig er tunet ind, med JBL LIVE400BT-hovedtelefonerne.

Ambient Aware og TalkThru-teknologi Kompatibel med Google Assistent / Amazon Alexa Lynopladning og op til 24 timers batteritid Behagelig pasform med stof-hovedbånd

Specifikationer

Mærke Electra Sweden (JBL)
Varenummer 20500228446
EAN 6925281940279