• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Topbetjente Vaskemaskiner

Topbetjente vaskemaskiner til billige priser

Der er et væld af forskellige producenter at vælge imellem blandt andet Whirlpool og AEG, og dermed også et væld af forskellige produkter, med forskellige funktioner, alt efter hvad du som kunde vægter højest når det kommer til indkøb af vaskemaskiner. Samtidig giver vores hjemmeside et godt overblik over de forskellige modeller, ved hjælp af vores funktionelle søgefunktion.

En topbetjent vaskemaskine er perfekt til steder hvor der er behov for optimal udnyttelse af pladsen. Så uanset om der er tale om sommerhuset, campingvognen eller studenterboligen, kan en topbetjent maskine gøre underværker for indretningen. Køber du her på hjemmesiden for over 1000 kr., er fragten af din nye vare gratis! Ønsker du selv at afhente din bestilling er dette også muligt.

Har du brug for hjælp i forbindelse med køb af varer på vores hjemmeside, står vores højtuddannede personale klar med gode råd og vejledning, for at sikre dig den bedste model til dine behov. Du kan kontakte os enten via telefon eller via e-mail. Hos El-Salg Aalborg har vi også tilknyttet et team af dygtige service montører, der kan hjælpe med installation af din ny indkøbte topbetjente vaskemaskine.

2 vare(r)

2 vare(r)