• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Tørreskabe

Kvalitets tørreskabe hos El-Salg Aalborg

Vi har stort fokus på at yde en god kundeservice, og vores dygtige medarbejdere sidder derfor også klar til at besvare de spørgsmål du måtte have i forbindelse med at købe hårde hvidevarer og tørreskabe her på vores hjemmeside. Du kan enten kontakte dem via telefon eller e-mail – og husk, at hvis du bestiller for over 1000 kr. er fragten gratis!

Et tørreskab er en fornuftig investering, og de findes i alle designs og afskygninger, så det er nemt at finde en model der passer ind i den eksisterende indretning i hjemmet. Skabene er gode til ustadige vejr vi har i Danmark, hvor en regnbyge kan melde sig uden meget forvarsel, og kan tørre alt tøj i en håndevending.

De fås i mange forskellige størrelser, og du kan derfor selv vælge den model der lever op til dine krav omkring blandt andet kapacitet, energiforbrug og meget mere. Hos El-salg har vi også et team af erfarne servicemontører der kan sikre at installationen af dit tørreskab sker under de rette omstændigheder.

For at sikre hurtigt levering, gør vi alt hvad vi kan hos El-Salg Aalborg for at afsende din ordre, samme dag som bestillingen sker.

1 vare(r)

1 vare(r)