Aftrækstørretumblere

Gode priser på aftrækstørretumblere

En aftrækstørretumbler, kan kun bruges steder hvor der – som navnet antyder – er et aftræk. Derfor egner denne type sig specielt godt til boliger hvor dette er muligt. Pointen med en sådan model, er at den leder alt damp og kondens udenfor, gennem aftrækket, i stedet for at dette forbliver inde i boligen.

Hos El-Salg Aalborg har vi kompetente og dygtige medarbejdere, der kan hjælpe og vejlede dig i dit køb af hvidevarer, som du kan kontakte via telefon eller e-mail, skulle du have spørgsmål angående vores produkter eller andet!

Vi er en del af en større landsdækkende kæde, med mange års erfaring indenfor branchen, og ved derfor hvad vi taler om. Samtidig har vi stor fokus på at sikre vores kunder de bedst mulige forhold, når de skal handle, og ved køb af mere end 1000 kr. på vores hjemmeside, er fragten således gratis.

På siden kan du finde aftrækstørretumblere fra nogle af de mest anerkendte producenter som blandt andet Miele, Bosch og mange flere. Når det kommer til installation af dine produkter, har vi et dygtigt team af servicemontører ansat, der sikre at alt fungere som det skal!

1 vare(r)

1 vare(r)