• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Tilbehør

Alt i tilbehør til hvidevarer

Vi har et stort udvalg af forskelligt tilbehør, fra et hav af forskellige producenter, og du kan således altid finde den rette model der kan leve op til dine behov og krav!

Vi er et team af dygtige medarbejdere, der har god erfaring indenfor salg af hvidevarer, og vi er derfor meget kvalificeret til at give den bedste vejledning og rådgivning med på vejen til vores kunder. Har du spørgsmål omkring pris, produkt eller lignende, kan du derfor også altid kontakte os via telefon på 98 18 00 11 eller via e-mail.

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og derfor sætter vi også stor stolthed i at gøre hver en handel ved El-Salg Aalborg, til en god oplevelse for alle involverede parter. Vi har også vores egne service montører ansat, der kan hjælpe med installation af dine produkter – og husk at hvis du bestiller for over 1000 kr., så sørger vi for gratis fragt på din ordre! Udvalget her hos El-Salg Aalborg er stort – vi har alverdens forskellige produkter, og ikke mindst tilbehør til dine nyindkøbte hvidevarer. Selvom kvaliteten er høj, er det altid en god ide at pleje sine produkter, således at levetiden forlænges, og derved også fornøjelsen ved dem!

Derfor kan du her på siden også finde et stort udvalg af tilbehør og plejeprodukter til dit køkkeninteriør – selvfølgelig med samme øje for kvalitet og pris, som på resten af vores sortiment!

1-60 af 76

Side:
  1. 1
  2. 2

1-60 af 76

Side:
  1. 1
  2. 2