Klik her for at se vores seneste tilbudsavis

Gratis fragt ved køb over DKK 1000

HVIDEVARER

1 til 30 af 715

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 30 af 715

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Kvalitets hvidevarer til gode priser

El-Salg Aalborg består af et højt kvalificeret team af ansatte med mange års erfaring i branchen, der er højt uddannet i at give dig den bedst mulige rådgivning og vejledning når det kommer til køb af hvidevarer, og dermed sikre dig den mest fordelagtige handel, og gøre din handel til en god oplevelse. Derudover har vi også tilknyttet vores egne servicemontører til butikken, for at sikre hurtig og sikker installation af dine nyindkøbte varer. Vi har stor fokus på design og kvalitet, og har altid et stort udvalg af forskellige produkter på lager, for at kunne tilbyde vores kunder de mest moderigtige og fordelagtige løsninger, til lige netop indretningen af dit moderne køkken

Vi sætter stor stolthed i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, når de handler hos El-Salg Aalborg. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at afsende din ordre samme dag, som den er bestilt, for at sikre den korteste leveringstid. Ønsker du ikke at få din ordre leveret, men i stedet hente den i butikken, er dette også muligt. Derudover har du selvfølgelig også 14 dages returret på alle varer købt hos El-Salg Aalborg.

Har du brug for hjælp, råd eller vejledning angående dit køb hos El-Salg Aalborg, eller har du blot et spørgsmål omkring vores virksomhed, kan du altid kontakte os via email eller via telefon på 98 18 00 11. Så uanset hvad du står og mangler til dit moderne køkken, kan vi sikre dig det bedst mulige udvalg inden for kvalitets hvidevarer til gode fornuftige priser, her hos El-Salg Aalborg.