Gram

Gram KF 471851 X - Fritstående kølefryseskab

Vejl. pris: 5.199,00 kr
4.199,00 kr
PÃ¥ eksternt lager, levering 1-3 hverdage

Om produktet

  • Energiklasse: A+
  • Kapacitet Netto Køl (Ltr): 202
  • Kapacitet Netto Frys (Ltr): 84
  • NoFrost: Nej
  • Produkt Højde (cm): 180

Produktbeskrivelse

KF 471851 N har disse fordele og funktioner

A+ er godt for miljøet

Køle fryseskabe i energiklasse A+ har et ekstra lavt energiforbrug. Det er godt for miljøet og lever dermed både op til forbrugernes og vores egne krav om at spare på energien.

SafetyGlass

Alle glashylder er i SafetyGlass. Det betyder, at de ikke kun er meget holdbare, men også brudsikre. Skulle du være så uheldig at tabe en hylde på gulvet, f.eks. i forbindelse med rengøring og den alligevel går i stykker, splintres den ikke i skarpe stykker.

Energivenlig LED belysning

Den energivenlige LED belysning er både miljøvenlig og giver dig et godt overblik over fødevarerne.

DualCooling

Med DualCooling bevares den høje luftfugtighed i køleafdelingen, da køl og frys nedkøles separat. Derfor vil der heller ikke komme tør luft eller lugte fra fryseren til køleafdelingen. Den højere luftfugtighed gør, at f.eks. grøntsager holder sig friske og ikke udtørrer så hurtigt. 

NoFrost

Med NoFrost slipper du for besværlig afrimning af fryseren. Og ved indfrysning af fødevarer undgår du, at de fryser sammen i en stor klump takket være den kolde luft, som blæses rundt i skabet.

Vendbar dør

Dørene på GRAMs køl og fryseskabe kan monteres både i højre og venstre side af skabet. Dermed er det nemt at placere skabet i køkkenet. Det er desuden praktisk, hvis du ønsker at lave en side-by-side løsning med køl og frys.

Rummelige grøntsagsskuffer

I de rummelige grøntsagsskuffer får du nemt plads til både friske frugter og grøntsager. Skufferne har desuden et praktisk håndtag, som er integreret i skuffen. Det gør skuffen nem at håndtere og praktisk at renholde.

Overskuelighed

Frysefag og fryseskuffer har transparente fronter, som gør det nemt at se, hvad fryseren gemmer på. Et udtræksstop forhindrer, at skufferne tipper, når du trækker dem helt ud.

Specifikationer

Mærke Gram
Varenummer 08000000300
EAN 5709708229762
Energiklasse A+
Lydniveau dB(A) 40 dB
Årligt energiforbrug - NY 2010 264 kWt
Kapacitet Netto Køl (Ltr) 202 liters
Kapacitet Netto Frys (Ltr) 84 liter
Produkt Bredde (cm) 54 cm
Produkt Højde (cm) 180 cm
Produkt Dybde (cm) 61 cm
Farve/Materiale Rustfrit Stål