• 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

Gram

Gram FS 481864 N X - Fritstående fryseskab

Vejl. pris: 8.599,00 kr
7.995,00 kr
Levering 1 hverdag, bestil inden 09.00

Om produktet

 • Energiklasse: E
 • Frysers nettokapacitet: 280
 • NoFrost: Ja
 • Højde: 186

Produktbeskrivelse

Fryseskabe i energiklasse A++ har et ekstra lavt energiforbrug. Det er godt for miljøet og lever dermed både op til forbrugernes og GRAMs egne krav om at spare på energien.EasyOff Steel er en overfladebehandling, som gør det ekstra nemt for dig at holde ståloverfladen ren og pæn og fjerne uønskede fingeraftryk.Fryseren kan placeres i omgivende temperaturer helt ned til -15 °C. Det giver dig mulighed for at placeres fryseren i f.eks. sommerhus, garage, redskabsrum eller lign.Med NoFrost slipper du for besværlig afrimning af fryseren. Og ved indfrysning af fødevarer undgår du, at de fryser sammen i en stor klump takket være den kolde luft, som blæses rundt i skabet.Den elegante TouchControl betjening gør det nemt at betjene skabet, og på displayet kan du se både den indstillede og den aktuelle temperatur. Desuden fortæller visuelle og akustiske alarmer dig, hvis f.eks. temperaturen i skabet ændrer sig, eller hvis døren ikke er lukket.En alarm advarer dig, hvis temperaturen i skabet bliver for høj. Det giver dig mulighed for at reagere, inden dine fødevarer tager skade.Med åben dør alarm bliver du hurtigt opmærksom på, hvis døren til dit køleskab ikke er lukket rigtigt. Dermed undgår du, at kulden slipper ud, og at temperaturen i skabet bliver for høj med et højere energiforbrug til følge.Med EcoFunction kan du indstille temperaturen i skabet til en lavere temperatur end den optimale, som er + 5 °C. Hvis skabet ikke benyttes i en periode, reguleres temperaturen automatisk tilbage til den anbefalede for herefter at køre mest energirigtigt og økonomisk.Den energivenlige LED belysning er både miljøvenlig og giver dig et godt overblik over fødevarerne.Inverter kompressor giver dig et lavere lydniveau. Kompressorens ydeevne tilpasses det aktuelle behov og har dermed et minimalt energiforbrug. Desuden er der mindre slitage på kompressoren, som derfor holder længere.Dørene på GRAMs køl og fryseskabe kan monteres både i højre og venstre side af skabet. Dermed er det nemt at placere skabet i køkkenet. Det er desuden praktisk, hvis du ønsker at lave en side-by-side løsning med køl og frys.Frysefag og fryseskuffer har transparente fronter, som gør det nemt at se, hvad fryseren gemmer på. Et udtræksstop forhindrer, at skufferne tipper, når du trækker dem helt ud.

 • A++ er ekstra godt for miljøetFryseskabe i energiklasse A++ har et ekstra lavt energiforbrug. Det er godt for miljøet og lever dermed både op til forbrugernes og GRAMs egne krav om at spare på energien.
 • EasyOff SteelEasyOff Steel er en overfladebehandling, som gør det ekstra nemt for dig at holde ståloverfladen ren og pæn og fjerne uønskede fingeraftryk.
 • Placering i kolde rumFryseren kan placeres i omgivende temperaturer helt ned til -15 °C. Det giver dig mulighed for at placeres fryseren i f.eks. sommerhus, garage, redskabsrum eller lign.
 • NoFrostMed NoFrost slipper du for besværlig afrimning af fryseren. Og ved indfrysning af fødevarer undgår du, at de fryser sammen i en stor klump takket være den kolde luft, som blæses rundt i skabet.
 • TouchControlDen elegante TouchControl betjening gør det nemt at betjene skabet, og på displayet kan du se både den indstillede og den aktuelle temperatur. Desuden fortæller visuelle og akustiske alarmer dig, hvis f.eks. temperaturen i skabet ændrer sig, eller hvis døren ikke er lukket.
 • Advarsel om for høj temperaturEn alarm advarer dig, hvis temperaturen i skabet bliver for høj. Det giver dig mulighed for at reagere, inden dine fødevarer tager skade.
 • Åben dør alarmMed åben dør alarm bliver du hurtigt opmærksom på, hvis døren til dit køleskab ikke er lukket rigtigt. Dermed undgår du, at kulden slipper ud, og at temperaturen i skabet bliver for høj med et højere energiforbrug til følge.
 • EcoFunctionMed EcoFunction kan du indstille temperaturen i skabet til en lavere temperatur end den optimale, som er + 5 °C. Hvis skabet ikke benyttes i en periode, reguleres temperaturen automatisk tilbage til den anbefalede for herefter at køre mest energirigtigt og økonomisk.
 • Energivenlig LED belysningDen energivenlige LED belysning er både miljøvenlig og giver dig et godt overblik over fødevarerne.
 • Lang holdbarhedInverter kompressor giver dig et lavere lydniveau. Kompressorens ydeevne tilpasses det aktuelle behov og har dermed et minimalt energiforbrug. Desuden er der mindre slitage på kompressoren, som derfor holder længere.
 • Vendbar dørDørene på GRAMs køl og fryseskabe kan monteres både i højre og venstre side af skabet. Dermed er det nemt at placere skabet i køkkenet. Det er desuden praktisk, hvis du ønsker at lave en side-by-side løsning med køl og frys.
 • OverskuelighedFrysefag og fryseskuffer har transparente fronter, som gør det nemt at se, hvad fryseren gemmer på. Et udtræksstop forhindrer, at skufferne tipper, når du trækker dem helt ud.

Datablad

Mærke Gram
Varenummer 08000000290
EAN 5709708229724
Produkttype Fryser - opretstående fryser
Energiklasse E
Lydniveau dB(A) 42 dB
Kapacitet Netto Frys (Ltr) 280 liter
Placering Af Betjeningspanel På dør
Ledningslængde 2.50 m
Produkt Bredde (cm) 59.50 cm
Produkt Dybde (cm) 65.00 cm
Spænding 220 - 240 V / 50 Hz
Energimærke