Panasonic

Panasonic NN-ST45 Mikroovn 1000 W

Vejl. pris: 2.599,00 kr
2.599,00 kr
På lager

Om produktet

  • 1000 W inverter mikrobølgeeffekt
  • 7 effektniveauer
  • 21 automatiske programmer
  • Nem betjening
  • Hvidt LCD og touchbetjeningspanel
  • Kapacitet: 32 liter

Produktbeskrivelse

Madlavning i familiestørrelse

NN-ST45K har en stor kapacitet på 32L med en rummelig 34 cm drejeskive af glas. Det giver dig mere fleksibilitet til at bruge større fade og tallerkner til at lave mad til hele familien.

Sund kost fra starten

Selv kræsne spisere nyder sunde lækkerier takket være den praktiske juniormenu. Tre automatiske programmer - grøntsagspuré, frugtpuré, grød - gør det let at fremtrylle lækre måltider til børnene.

Genius-sensor til perfekte tilberednings- og genopvarmningsresultater

Genius Sensor sikrer fremragende reultater til hvert måltid. En avanceret sensor måler dampniveauerne i mikrobølgeovnen og indstiller automatisk den bedste tid. Derfor kan du tilberede flere forskellige retter ved blot at vælge det foretrukne automatiske sensor-program, såsom frisk fisk og tryk på start. Der er ingen grund til at vælge effekten, tiden eller vægten.

Den nye måde at lave mad på.

Oplev nydelsen af frisk og sund madlavning med Panasonic-mikrobølgeovn med Inverter-teknologi. Takket være dets nøjagtige strømstyring bliver retter jævnt tilberedte og er klar i løbet af ingen tid.

Selv opvarmning og optøning

Det er svært at smelte chokolade i en konventionel mikrobølgeovn uden at brænde det på. Babymad kan være endnu mere udfordrende, fordi man er nødt til at sikre, at det ikke er for varmt eller for koldt. Med vores Panasonic-mikrobølgeovn med Inverter-teknologi kan du opvarme og optø de mest følsomme fødevarer ensartet på rekordtid.

Specifikationer

Mærke Panasonic
Varenummer NN-ST45
EAN 5025232893737
Produkttype Mikrobølgeovn
Kapacitet 32 liter
Farve/Materiale Hvid
Effekt Watt 1000 W