• 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Electrolux

Electrolux E201S s-bag® Classic Long Performance støvsugerposer, 4 poser

Vejl. pris: 119,00 kr
83,00 kr
På lageret leveringstid 2-4 hverdage

Om produktet

  • Passer til: Støvsugere
  • Kategori: s-bag, Støvsugerposer
  • Pakkestørrelse: 4
  • Passer til Electrolux, AEG, Philips, Tornado, Volta

Produktbeskrivelse

Hvorfor skal du vælge dette produkt

De unikke egenskaber ved the s-bag® Classic Long Performance er:

Langvarig ydeevne: s-bag® Classic Long Performance varer 50 % længere end de traditionelle støvsugerposer i papir.

60 % større sugekraft: Mere sugekraft: modstandsdygtigt syntetisk materiale i s-bag® Classic Long Performance giver optimal luftstrøm og konstant sugekraft, når posen fyldes. 

Høj filtreringskapacitet: denne støvsugerposes syntetiske materiale filtrerer op til 99 % af så små partikler som 1 mikron (15 gange mindre end diameteren på på et menneskehår). Filtrerer luften 40 % gange mere effektivt end normal papirpose og du bliver fri for luftbårne partikler såsom allergener og visse bakterier.

Powerflow™ s-bag® er designet med særlig foldning, så den får større kapacitet i forhold til en flad pose. Powerflow gør posen fleksibel og nemmere at sætte i støvsugeren.

Bedre lukkesystem – holdbart og hygiejnisk: Lukkesystemet er redesignet og gjort mere stivt med stærkere materiale og ny pakningsteknologi. Det er for at sikre, at s-bag® lukker hver gang og ikke går i stykker eller lækker.  Støvsugerposen er let at sætte i maskinen og den er hygiejnisk, idet posen automatisk forsegles ved fjernelse, så du undgår lækage og bevirker rene og nemme poseskift.

TÜV-certificeret: TÜV Rheinland Group har foretaget en uafhængig test af s-bag® Classic Long Performance og tildelt den ydelsescertifikat. Du kan få mere information på www.tuv.com.

s-bag® fås også i forskelligt materiale, der passer til dit behov og til at optimere støvsugermaskinens ydeevne:  Anti-Odour, Anti-Allergy and Ultra Long Performance.

Støvsugerposen skal udskiftes regelmæssigt, og filtrene skal skiftes ved hver 4. støvsugerpose for at få en optimal ydeevne. Alle filtre skal udskiftes mindst hvert andet år eller ved synlig snavs. Brugen af ikke-originale s-bag®-støvsugerposer kan påvirke din støvsugers ydeevne negativt.

Denne pakke indeholder 4 s-bag® Classic Long Performance syntetiske støvsugerposer. 

Datablad

Mærke Electrolux
Varenummer E201S
EAN 7321423976868
Kategori s-bag, Støvsugerposer