TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

 • 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

Louis Poulsen

DOO-WOP Rustfri Stål - Louis Poulsen

Vejl. pris: 4.995,00 kr
3.745,00 kr
Levering 3-5 hverdage

Om produktet

 • Design: Louis Poulsen i samarbejde med Søværnets Bygningsdistrikt. 
 • Materiale skærm: Optrukket ulakeret stål.
 • Ophæng: Optrykt aluminium
 • Materiale ben: Rustfrit stål Dimension: Diameter 283mm, højde 245mm.
 • Montering: Ophæng: Ledning 2x0,75mm². Baldakin: JaLedningslængde: 3m
 • Vægt: Maks. 1,4 kg
 • Lyskilde: Maks. 1x60W E27
 • Energiklasse: A+ - E

Produktbeskrivelse

LOUIS POULSEN - DOO-WOP

HISTORIE

Doo-Wop er en relancering af Søværnspendlen fra 1950’erne. Doo-Wop er en uhøjtidelig og enkel pendel, der er multianvendelig. Den er harmonisk i sit design og meget velegnet til både at hænge alene, i række eller klynge. Doo-Wop skaber liv i stuen, spisestuen, køkkenet, hjemmekontoret, børneværelset, entreen, trappegangen, soveværelset – kort og godt bidrager den til både et frisk pust og en god belysning i hjemmets rum.

Tidligere var det en brøde at blande metaller i samme design, men nu har metoden fået grønt lys til at give formen mere dybde og visuel appel.

Kontrasterende metaller supplerer og får det bedste frem i hinanden. Kølige, metalliske farver, såsom stål, giver et rent og moderne æstetisk rum, mens varmere nuancer, såsom kobber og messing, virker indbydende og forskønnende. En blanding af kolde og varme toner giver et karakteristisk, moderne udseende med et strejf af luksus eller minimalisme og en indbydende fornemmelse af raffinement og nerve.

Uanset om de optræder i ét materiale eller i blandinger, er de nye varianter af Doo-Wop i metal skabt til at være alsidige, udfordrende og elegante.

DESIGNEREN

Oprindeligt lanceret i 1950’erne. Blev designet i et nært samarbejde imellem Søværnets Bygningsdistrikt og Louis Poulsen. Den anvendtes i mange år i Søværnets bygninger til mange forskellige anvendelsesområder som f.eks. kantiner og kontorer.

Søværnspendlen, som den blev kaldt, fik dog stor udbredelse på grund af sine unikke lysegenskaber og anvendelighed. Først i starten af 1980’erne forsvandt den fra Louis Poulsens kataloger. Doo-Wop er en uhøjtidelig og enkel pendel, der med sit harmoniske design er velegnet til belysning i de fleste af hjemmets rum. Den hænger smukt alene, og den kan skabe endnu mere liv i række eller klynge. 

Den blev relanceret i 2012 i farver og messing og i efteråret 2017 introduceres den yderligere i kobber og rustfrit stål. Produktionsmetoderne er de samme, og skærmene bliver stadig drejet i hånden og afsluttes med den fine ombukning, der giver skærmen en speciel optisk volumen. Især messing udgaven er en håndværksmæssig udfordring, idet den drejes i en massiv messing plade og fremstår blankpoleret.

Datablad

Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741093517
EAN 5703411628409
Produkttype Pendel
Energiklasse A+ - E