• 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

12%

Bose

Bose Soundtouch 10 Sort

Pris: 1.699,00 kr

Special Price 1.488,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Om produktet

 • Trådløst musiksystem
 • Bluetooth og WIFI
 • Multiroom løsning
 • Spotify og Deezer

Produktbeskrivelse

Der er altid plads til bedre lyd.

Vil du gerne have en masse lyd ind i et hvilket som helst rum? Vi præsenterer SoundTouch 10 trådløs højttaler. Den er lille nok til at passe ind stort set overalt og leverer overraskende fyldig og detaljeret lyd for sin størrelse. Med hurtig og nem adgang til din musik er det den perfekte ledsager til enhver lejlighed. Den kunne ikke være nemmere at bruge. For at streame en hel verden af musik skal du bare installere den gratis SoundTouch-app på din enhed. Følg derefter disse enkle trin:

1Tilslut højttaleren

2Slut den til Wi-Fi®

3Betjen det hele med appen

 

Mindre besvær, mere musik

Med SoundTouch tænkte vi meget over ikke at skulle tænke for meget. Du kan lytte, lige som du har lyst, uden at skulle bekymre dig om, hvilken teknologi der er bedst. Med denne lille trådløse højttaler kan du afspille musik direkte fra en telefon eller tablet med Bluetooth® eller slutte højttaleren til dit Wi-Fi-netværk for øjeblikkelig afspilning.

 
 

ÉT SYSTEM TIL EN VERDEN AF MUSIK

SoundTouch-højttalere giver dig trådløs adgang til populære musiktjenester som f.eks. Spotify® og Deezer, internetradiostationer og dit eget musikbibliotek. Alt-i-én-højttaler.

 
 

Designet til den måde, du lever på. Og den måde, du lytter.

Fyld dit hjem med musik, uanset om du bor i lejlighed eller hus. SoundTouch-højttalere er fremstillet til den måde, du lever på – og de er designet til at vokse med dig. Når du har én, kan du tilføje flere når som helst. De arbejder perfekt sammen. Så din musik følger med dig, når du går fra rum til rum. Brug dem til at afspille den samme musik i alle rum eller forskellig musik i forskellige rum.

Hurtig, nem betjening af al din musik.

Oplev din yndlingsmusik fra din SoundTouch-højttaler med SoundTouch-appen. SoundTouch giver dig fuld kontrol over din lytteoplevelse, direkte fra din smartphone eller tablet. Søg i populære musiktjenester Spotify® og Deezer, internetradiostationer eller dit eget lagrede musikbibliotek.® Tilpas nemt forudindstillinger for at få adgang med et enkelt tryk til den musik, du elsker, og betjen en eller flere SoundTouch-højttalere overalt i dit hjem.

 
 
 
 

ØJEBLIKKELIG AFSPILNING

Med SoundTouch kan du gemme dine yndlingssange med seks forudindstillingsknapper til øjeblikkelig afspilning, så du ikke behøver at spilde tid på at søge efter dine favoritter. Tildel en forudindstilling til din bedste festmusikliste fra Spotify, en anden til den internetradiostation, du for nylig har fundet, og en tredje til alle de numre, som din yndlingskunstner har lavet. Du kan indstille dem til dit musikbibliotek, podcasts, albummer osv.

 
 
 
 
 

DEL MED OS

#SoundTouch

Har du lyttet til mere musik med SoundTouch? Vi vil gerne høre om det. Del dine fotos på Instagram med #SoundTouch og tag @Bose.

 
 

SPECIFIKATIONER

Mål/vægt

 • Speaker:21.2cm H x 14.1cm W x 8.7cm D (1.87 kg)
 • Remote:11.4cm H x 4.4cm W x 1.3cm D (50 g)

Indgange og udgange

 • 3,5 mm analog aux-indgang

Yderligere oplysninger

 • Indbygget Wi-Fi® og Bluetooth
 • Trådløs netværkskompatibilitet: 802.11 b/g/n
 • Understøttede lydformater: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless

HVAD ER DER I KASSEN?

 • SoundTouch 10 trådløst musiksystem
 • Netledning
 • USB-kabel
 • Fjernbetjening
 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad skal jeg bruge for at sætte min SoundTouch-højttaler op?
Alt du behøver er et Wi-Fi-hjemmenetværk og en smartphone eller tablet. Alt andet medfølger.
 
Har højttaleren et batteri?
Nej, den har ikke et batteri.
 
Hvilken streamingmusik fra internettet kan jeg afspille?
Med SoundTouch-højttalere kan du afspille internetradiostationer fra hele verden. Hvor det er tilgængeligt, kan du også afspille internetmusiktjenester som Spotify®, Pandora®, iHeartRadio™, Deezer, Sirius og Amazon.
 
Kan SoundTouch-højttalere anvendes sammen med et offentligt Wi-Fi®-hotspot (lufthavne, caféer, m.m.)?
Nej. Selvom de fleste af disse netværk er gratis at bruge, så foregår opkobling og logon anderledes end med SoundTouch-appen. SoundTouch-produkterne er designet til brug i hjemmet, ikke på farten.
 
Kan jeg afspille musik, som ligger gemt på min computer?
Ja. SoundTouch-højttalere kan afspille musik gemt på din computer, når den håndteres af iTunes eller Windows Media Player.
 
Hvor mange højttalere kan jeg have på mit netværk på en gang?
Det afhænger af båndbredden i dit Wi-Fi-netværk. I de fleste hjem regner vi med, at man kan have op til fire højttalere tilsluttet trådløst. Ved mere end fire rum anbefaler vi at bruge Ethernet-kablede forbindelser til nogle af rummene.
 
Kan jeg streame forskellig musik til forskellige rum?
Ja, hvis du har flere SoundTouch-produkter, kan du streame forskellig musik i forskellige rum, den samme musik i alle rum eller tilpasse zoner for at afspille det, du vil, hvor du vil.
 
Hvilke operativsystemer er kompatible med SoundTouch-appen?
Appen er kompatibel med Windows® 7, 8, 10, 64-bit Macs med OSX 10.8 og senere, alle iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.2 og senere, samt Android-enheder med Android 4.4 og senere.
 
Hvad er forskellene mellem SoundTouch 10, 20 og 30 trådløse højttalere?
Selvom SoundTouch 10, 20 og 30 alle har Wi-Fi-forbindelse, Bluetooth® og enkle forudindstillinger, som giver adgang til din foretrukne streamingmusik med et enkelt tryk, så yder de på hvert deres niveau i forhold til de forskellige størrelser rum i dit hjem. SoundTouch 10 er vores mindste SoundTouch-højttaler, der leverer fyldig og detaljeret Bose-lyd, som langt overgår systemets størrelse. SoundTouch 20 er en kompakt trådløs højttaler, der leverer klar lyd, der fylder hele rummet. SoundTouch 30 er vores bedste trådløse alt-i-én-højttaler med Bose waveguide-højttalerteknologi, der giver dyb og fyldig lyd, der fylder dit største rum. En anden forskel er, at både SoundTouch 20 og 30 viser detaljerede oplysninger om sang, kunstner, station og forbindelse på en OLED-skærm, hvorimod SoundTouch 10 viser enkel information om forbindelse via 4 lysdioder på forsiden af produktet.
 
Kan jeg afspille musik fra NAS-drev (Network Attached Storage) på SoundTouch-højttalere?
Ja, SoundTouch-højttalere er kompatible med udvalgte NAS-drev, herunder DiskStation fra Synology, Passport + og My Cloud™ fra Western Digital, så du kan streame dit musikbibliotek, selvom computeren er slukket.
 
Kan SoundTouch-højttalere streame AM/FM-radio eller tv-lyd fra ét rum til et andet?
Nej. SoundTouch-højttalere er designet til at streame internetradio, musiktjenester som Spotify samt musik, der er gemt på en computer.   
 
Understøtter systemet Bluetooth®?
Ja. Brugere kan streame musik trådløst fra en Bluetooth-enhed for at lytte til endnu flere kilder som f.eks. YouTube.
 
Kan jeg streame musik fra flere computere med SoundTouch-højttalere?
Ja, så længe SoundTouch-appen er installeret på den enkelte computer. Hver computer vises som et særskilt bibliotek i appens kildeliste.
 
Understøtter højttalerne NFC (Near Field Communication)?
Nej. SoundTouch-højttalere understøtter Bluetooth-parring via de fysiske knapper på højttaleren eller i appen.
 
Understøtter højttalerne AirPlay?
Nej. De nuværende højttalere understøtter ikke længere AirPlay. Dog vil de tidligere versioner af SoundTouch 20 & 30 højttalere fortsætte med at understøtte det.
 
Kan to SoundTouch 10 højttalere stereoparres?
Ja. Med to SoundTouch 10 højttalere kan du adskille venstre og højre kanal for at oprette et stereopar og derved opnå en bredere, mere naturlig lyd.
 
Kan SoundTouch-højttalere anvendes sammen?
Ja. Alle disse højttalere kan anvendes med en anden højttaler (fra den aktuelle serie eller fra en tidligere serie) for at skabe lyd i flere rum.
 

Specifikationer

Mærker Bose
Varenummer 731396-2100
EAN 017817692311
Variantgruppe Bose Soundtouch 10
Vejl. Pris 1.699,00 kr