TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

  • 4 års garanti på stort udvalg
  • Professionel vejledning fra fagmænd
  • Mulighed for levering og montering
  • Hurtig levering

Bose

Bose SoundSport FREE Rød

Vejl. pris: 1.699,00 kr
1.549,00 kr

Lagerstatus: På lager

Om produktet

  • Hovedtelefoner:3.12 cm H x 2.5 cm W x 3 cm D (15 g each)
  • Etui:3.75 cm H x 10 cm W x 4.75 cm D (80 g)
  • Genopladeligt litium-ion-batteri
  • Opladningstid: 2 timer
  • Batterilevetid: 5 timer ved fuld opladning

Produktbeskrivelse

Ingen kabler. Intet holder dig tilbage.

VORES FØRSTE ÆGTE TRÅDLØSE IN-EAR-HOVEDTELEFONER.

Få klar, kraftfuld lyd fra vores første ægte trådløse in-ear-hovedtelefoner. De er udviklet til at blive siddende og føles behagelige. Vi har pakket dem med teknologi, så du kan tage din træning til det næste niveau.

 

IN-EAR-DESIGN I TOPKLASSE

Når det kommer til teknologien inde i disse øretelefoner, har vi fokuseret på hver eneste lille detalje – fra tuning af kredsløbene for forbedret lyd til finjustering af antennens placering for at få maksimal Bluetooth®-signalstyrke. Resultatet? Hovedtelefoner, der spiller ensartet og klart, uanset om din telefon er i hånden, i lommen, spændt fast på din arm eller sidder oven på løbebåndet … og der er ikke et eneste kabel involveret.

In-ear-hovedtelefoner, der skiller sig ud, men bliver siddende

Disse hovedtelefoner har en uovertruffen kombination af komfort og stabilitet. Det skyldes, at vi har udviklet mundstykket på vores StayHear+ sportsørepropper til at fordele kontakten jævnt i øret, mens vingen naturligt følger ørets øverste kant. De falder ikke ud og bliver siddende behageligt. Og du kan fokusere på at nå nye højder i din træning.

 

Topkraft til en toppræstation

Det tager mange år for en atlet at præstere bedre. Det samme er tilfældet med udvikling af lydkvaliteten i hovedtelefoner. Og vi har arbejdet på det i årtier. Volumenoptimeret EQ og Bose digital signalbehandling får musikken til at lyde fyldig og afbalanceret ved enhver lydstyrke. Uanset hvor proppet træningscenteret er, så holder din afspilningsliste dig fyldt med energi.

Sved. Uden bekymring.

Vand og hovedtelefoner er som regel ikke en god kombination. Men vi har fundet en måde at få det til at fungere på. Ved hjælp af et vandafvisende net i de åbne porte kan vi holde det indvendige tørt og fuldt funktionsdygtigt. Disse øretelefoner er ikke bange for sved eller regn – så nu kan lidt udfordrende vejr ikke være en undskyldning for at springe træningen over.

MEGET MERE END ET ETUI

Med en enkelt opladning kan hovedtelefonerne spille i op til fem timer – længe nok til at levere musik til de fleste træninger. Og når du er færdig, skal du blot placere dem i etuiet, så de kan oplade. Det beskytter dem og giver yderligere to fulde opladninger (eller op til 10 timers batterilevetid) for at holde dem klar til brug igen. Desuden giver en hurtig 15 minutters opladning dig 45 minutters batteritid.

Datablad

Mærke Bose
Varenummer 774373-0030
EAN 017817755023
Produkttype Hovedtelefon IN EAR
Opladningstid 2 timer
Støjreduktion Nej
Microfon Ja
Farve/Materiale Rød
Forbindelsesteknologi Bluetooth