TAKE AWAY UDSALGET ER I GANG! Bestil online og hent i butik

 • 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

Bose

Bose Soundlink Revolve Grå

Vejl. pris: 1.699,00 kr
1.500,00 kr

Lagerstatus: På lager

Om produktet

 • Bluetooth højttaler
 • 360 gr spredning af lyden
 • Robust og vandafvisende
 • Stemmemeddelelser

Produktbeskrivelse

Vi førte vores lyd i en ny retning. I alle retninger.

Mød SoundLink Revolve, en af vores bedste bærbare Bluetooth-højttalere til dato. Den leverer ægte 360° lyd for en sammenhængende og ensartet dækning. Placer den midt i rummet for at give alle den samme oplevelse. Eller sæt den tæt på en væg, så lyden udstråles og reflekteres ud i rummet og omslutter dig. Kan den tages med udenfor? Helt sikkert. Den er skabt til at følge dig hvor som helst.

 
 

Forbavsende kraftfuld. Overraskende lille.

Lad dig ikke narre af størrelsen. Det lille kabinet er pakket med mere teknologi, end øjet ser. En højeffektiv transducer. Dobbelte passive lydmembraner. En retningsuafhængig akustikdeflektor. Alt sammen for at give dig naturtro lyd... og gåsehud med garanti.

 

SYNGER I REGNEN

Du er ikke bange for en smule vand. Det skal din højttaler heller ikke være. SoundLink Revolves vandafvisende design betyder, at du kan bruge den flere steder uden at bekymre dig, f.eks. ved poolen eller ved køkkenvasken. 

  

STØDFANGERE TIL STØD

Du er ikke perfekt. Og med denne højttaler behøver du heller ikke være det. Du skal ikke bekymre dig, hvis du vælter den, smider den i tasken eller sætter den lidt hårdere ned, end det var meningen. Med de bløde materialer kan du støde den uden bekymring.

 

KUN LYD. INGEN SAMLINGER.

Ingen detalje er for lille. Ikke engang en enkelt samling. Bemærk, at vores gitter ikke har nogen. Det skyldes, at vi har skabt en ny proces for udformning i ét stykke, som udelader samlinger – så kun den smukke overflade står tilbage.

 

SNUP DEN MED I FARTEN

Når du skal ud af døren, vil du ikke have en masse besvær. Derfor har vi gjort denne højttaler let at gribe om, rar at røre ved og nem at betjene – helt ned til de bløde, glatte knapper, der sikrer, at al interaktion føles naturlig.

Fuld af kraft

En bærbar Bluetooth-højttaler skal have imponerende batterilevetid. Denne leverer. Det genopladelige litium-ion-batteri har en levetid på op til 12 timer – så du kan lytte hele dagen. Der er sikkert andre højttalere, der kan afspille musik i længere tid, men ikke uden at gå på kompromis med den dybe, kraftfulde bas, du får fra vores.

 

Hvilken passer til dig?

Vores to 360° SoundLink-højtalere minder om hinanden. Der er SoundLink Revolve, og der er SoundLink Revolve+, som spiller højere og i længere tid og har et stofhåndtag for nem transport.

SOUNDLINK REVOLVE BLUETOOTH HØJTTALER

Batterilevetid: op til 12 timer15,2 cm H x 8,2 cm B x 8,2 cm D, 0,66 kgKR 1999

SOUNDLINK REVOLVE+ BLUETOOTH HØJTTALER

Batterilevetid: op til 16 timer18,4 cm H x 10,5 cm B x 10,5 cm D, 0,9 kgKR 2799

 

Lad telefonen ligge

Har du ikke telefonen ved hånden? Bare rolig. Du kan stadig bestille bord på en restaurant eller sende en sms. Du skal bare trykke på og holde multifunktionsknappen nede for at få adgang til stemmeinput til Siri og Google Now™ direkte fra højttaleren. Problemet er løst.

En app kan gøre forskellen

Bose Connect-appen gør det nemt at tilslutte og automatisk skifte mellem Bluetooth-enheder. Så kan dine venner tage over og være DJ, uden at I går glip af et eneste beat.

Til de gange, hvor højt bare ikke er højt nok, kan du bruge appen til at forbinde to SoundLink Revolve højttalere i festtilstand. Eller kom endnu tættere på følelsen af en liveoplevelse ved at skifte til stereotilstand. Instrumenter og vokaler adskilles og spredes ud over et bredt, omsluttende lydbillede – så din musik føles levende.

 
 
 
 

Din musik. Lige til at tage med.

En valgfri opladningsholder holder din SoundLink Revolve opladet og klar. Den fungerer som en praktisk base for højttaleren, og du kan afspille musik, mens den oplader. Bare tilslut vægopladeren, der følger med dine højttalere, til opladningsholderen.

 

STEMMEMEDDELELSER

Opret forbindelse. Helt enkelt. Stemmemeddelelser taler dig gennem Bluetooth-parringen Du kan tilslutte to enheder, og højttaleren husker de otte senest tilsluttede enheder.

HØJTTALERTELEFON

Du har set det før. Alle samler sig omkring telefonen for at snakke med en ven, der er på medhør. Du har svært ved at høre dem, og de har svært ved at høre dig. Ikke længere. Med SoundLink Revolve højttalerne kan du modtage opkald direkte gennem højttaleren, så ordene er tydeligere.

SIRI & GOOGLE-STEMMEMEDDELELSER

Har du ikke telefonen ved hånden? Bare rolig. Du skal bare trykke på og holde multifunktionsknappen nede for at få adgang til stemmeinput til Siri og Google Now™ direkte fra højttaleren.

VANDAFVISENDE

SoundLink Revolves vandafvisende design betyder, at du kan bruge den flere steder uden at bekymre dig. Gennem omfattende testning og en IPX4-bedømmelse har vi sikret, at din højttaler kan klare en pludselig byge.

BATTERI

En bærbar højttaler skal have imponerende batterilevetid. Denne leverer. Det genopladelige litium-ion-batteri giver op til 12 timers spilletid.

UNIVERSELT GEVINDBESLAG

Har du pladsproblemer? Det er ikke noget problem. Med et universelt gevind kan du montere SoundLink Revolve på de fleste stativer.

 

SPECIFIKATIONER

Mål/vægt

 • Højttaler:15,2 cm H x 8,2 cm B x 8,2 cm D (0,66 kg)

Indgange og udgange

 • 3,5 mm ekstra indgang
 • Micro-B USB-port

Yderligere oplysninger

 • Trådløs rækkevidde op til 9 m
 • Batteriet holder op til 12 timer

HVAD ER DER I KASSEN?

 • SoundLink Revolve højttaler
 • USB-strømforsyning
 • USB-kabel
 • Strømadaptere
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er forskellen mellem SoundLink Revolve og den større SoundLink Revolve+?
SoundLink Revolve+ er større og genererer højere lyd, der fylder hele rummet, end SoundLink Revolve. SoundLink Revolve+ har også et bærehåndtag, som gør den mere bærbar i forhold til størrelsen. SoundLink Revolve+ har op til 16 timers batterilevetid, mens SoundLink Revolve har op til 12 timers batterilevetid. Alle andre funktioner er identiske.
Hvilke typer lydkilder kan jeg bruge med SoundLink Revolve højttalerne?
Lydtilslutningsmulighederne for SoundLink Revolve og Revolve+ er Bluetooth og 3,5 mm stereolydkabel. NFC kan også gøre Bluetooth-parring nemmere.
Understøtter SoundLink Revolve højttalere Wi-Fi® eller WiDi®?
Nej. Højttalernes trådløse forbindelse er kun Bluetooth.
Hvad er den trådløse rækkevidde for SoundLink Revolve højttalerne?
Højttalerne har en trådløs rækkevidde på op til 9 m. Ydelsen kan påvirkes af forhindringer som vægge, forstyrrelse fra Wi-Fi eller andre trådløse enheder.
Hvor mange enheder kan parres med SoundLink Revolve højttalere?
SoundLink Revolve højttalerne holder styr på de sidste otte enheder, der blev parret og tilsluttet til dem, og sletter den enhed, det er længst tid siden har været i brug, når en ny enhed parres.
Kan to SoundLink Revolve højttalere være trådløst forbundet i festtilstand?
Ja. Med Bose Connect-appen kan du aktivere festtilstand fra en hvilken som helst af de følgende Bose Bluetooth-højttalere: SoundLink Revolve og SoundLink Revolve+.
Kan jeg streame musik (Spotify, Deezer osv.) fra min computer til højttaleren?
Ja. Så længe din computer understøtter Bluetooth og er inden for 9 meter fra højttaleren.
Hvad sker der, når min telefon streamer musik, og der kommer et indgående opkald?
Når du modtager et opkald, pauses musikken, og opkaldet går over højttaleren. Du kan besvare opkaldet ved at trykke på multifunktionsknappen og tale ind i selve højttaleren. Når du afslutter opkaldet, genoptages musikafspilningen.
Hvad er batteriets ydeevne for SoundLink Revolve og Revolve+ Bluetooth højttalere?
Ved normal brug holder batteriet i SoundLink Revolve op til 12 timer, og SoundLink Revolve+ holder i op til 16 timer. Batteriets ydeevne kan variere afhængigt af det indhold, der afspilles, og af lydstyrken.
Hvor lang tid tager det at oplade SoundLink Revolve og Revolve+ Bluetooth højttalernes batteri?
Når de ikke afspiller musik, kan meget af SoundLink Revolve højttalernes batteriopladning genvindes i løbet af ca. fire timer, når der bruges en USB-strømkilde. Opladning fra alternative USB-strømkilder, eller mens der afspilles musik, kan tage længere tid.
Hvad er formålet med stemmemeddelelserne på højttaleren?
De giver vejledning under Bluetooth-parring og -tilslutning. De identificerer også de tilsluttede kildeenheder ved hjælp af tekst til tale, hvilket forenkler brugen ved mere end én kildeenhed.
Kan stemmemeddelelserne deaktiveres?
Ja. Du skal blot trykke på knapperne "+" (lydstyrke op) og "-" (lydstyrke ned) samtidig.
Kan SoundLink Revolve og Revolve+ Bluetooth højttalerne bruges til at levere lyd til video, f.eks. hvis jeg vil se en film på en tablet?
Ja. Kvaliteten kan imidlertid blive påvirket pga. de mange signalbehandlingsteknologier, som er implementeret i højttalerne – især synkronisering mellem lyd og video. Dette gælder især, hvis du bruger Bluetooth som indgang. Vi anbefaler, at du bruger den ekstra indgang eller USB-lydindgange for at opnå bedre synkronisering og kortere forsinkelse. Opdater din højttalers software for at få den bedste oplevelse.
Hvad betyder IPX4-bedømmelsen for de vandafvisende SoundLink Revolve højttalere?
IPX4-bedømmelsen klassificerer beskyttelsesgraden mod indtrængen af faste genstande (herunder kropsdele såsom hænder og fingre), støv, utilsigtet kontakt og vand i elektriske kapslinger. SoundLink Revolve og Revolve+ ligger langt over de påkrævede testparametre for at sikre, at din højttaler kan klare en pludselig byge. Det betyder, at du kan bruge SoundLink Revolve og Revolve+ flere steder og ikke skal bekymre dig om, at højttaleren bliver våd (for eksempel af vandsprøjt fra poolen, hvis du bliver fanget i regnen, bilvask, vandsprøjt i køkkenet og så videre). Du skal bare ikke nedsænke den i vand.

Datablad

Mærke Bose
Varenummer 739523-2310
EAN 017817741538