• 4 års garanti på stort udvalg
 • Professionel vejledning fra fagmænd
 • Mulighed for levering og montering
 • Hurtig levering

Bose

Bose Soundlink Color II Sort

Vejl. pris: 1.199,00 kr
1.077,00 kr

Lagerstatus: På lager

Om produktet

 • Bluetooth højttaler
 • Op til 8 timers batteri
 • Robust og vandafvisende
 • Stemmemeddelelser

Produktbeskrivelse

Stærk lyd, uanset hvor livet tager dig hen

SoundLink Color Bluetooth højttaler II er en robust og vandafvisende ledsager, som er perfekt ved poolen, i parken eller på terrassen. Højttaleren leverer stærk lyd, og den bløde silikoneoverflade og indbyggede mikrofon til opkald gør den ideel at have med hvor som helst.

 
Sort SoundLink Color II
 

Innovativ teknologi til en fantastisk ydeevne

SoundLink Color II er et resultat af Bose-ingeniørernes hårde arbejde, så den er fyldt med eksklusive teknologier. Som for eksempel de to modsatrettede passive lydmembraner, som hjælper den med at pumpe lyden ud og samtidig holde vibrationer på et absolut minimum. Sådan laver vi en højttaler, der blæser dig bagover, uden at den bevæger sig en tomme.

  
 
 
 

Robust. Blød. Vandafvisende.

SoundLink Color Bluetooth højttaler II er udviklet til livet på farten. Det omsluttende silikonekabinet sikrer den kompakte holdbarhed, du behøver, så du kan kaste den i en taske eller rygsæk og tage den med overalt. Men den er afrundet med en blød overflade, så den stadig er nem at bære i hånden. Desuden er SoundLink Color II vandafvisende, så du kan lytte ved poolen eller søen. Den er robust nok til at holde trit med dig i et design, der gør din musik bærbar.

 

Bygget til et aktivt liv

Afspil din musik, uanset hvor du befinder dig. Uanset hvad du laver. Med en vægt på kun 0,54 kg er SoundLink Color II kun lidt tungere end en fodbold. Og det er supernemt at bruge den. Du kan betjene mange funktioner med et enkelt tryk på en knap, som besvarelse af opkald på medhør, springe numre over, skifte mellem tilsluttede enheder og meget mere. Og du kan tage SoundLink Color II med på dagsture uden at gå glip af et eneste beat. Det genopladelige litium-ion-batteri giver dig op til 8 timers spilletid.

SoundLink Color II's knappanel
 
 

Nem tilslutning. Nem afspilning.

Nyd dine sange fra næsten hvilken som helst enhed – hvis den har Bluetooth, har du alt hvad du behøver for at spille musik. SoundLink Color II har en pålidelig trådløs rækkevidde på omkring 9 meter, og tilslutningen er helt enkelt. Stemmemeddelelser guider dig gennem parring, og du kan hurtigt skifte mellem to tilsluttede enheder. Den husker endda de otte senest anvendte enheder, så du kan tilslutte din telefon, din brors tablet eller din roommates kærestes bærbare computer.

 

En app kan gøre forskellen

Vi ønsker, at du får det optimale ud af din Bluetooth-højttaler. Så vi har designet denne gratis app, som gør tilslutning og skift mellem enheder lettere end nogensinde før. Bose Connect låser op for fremtidige produktegenskaber, giver dig adgang til produkttips og giver dig endda mulighed for at personliggøre dine indstillinger. Appen sørger også for, at din højttaler altid har den seneste software med hurtige og nemme opdateringer. Se, hvordan en simpel, intuitiv app kan gøre hele forskellen.

 

SPECIFIKATIONER

 

Mål/vægt

 • Højttaler:13,3 cm H x 12,7 cm B x 5,7 cm D (0,54 kg)

Indgange/udgange

 • 3,5 mm ekstra indgang
 • Micro-B USB-port

Yderligere oplysninger

 • Trådløs rækkevidde op til 9 m
 • Batteritid op til 8 timer

HVAD ER DER I KASSEN?

 • SoundLink Color Bluetooth højttaler II
 • USB-kabel
 

Ofte Stillede Spørgsmål:

 
Hvad er forskellene mellem SoundLink Color Bluetooth højttaler II, SoundLink Bluetooth højttaler III og SoundLink Mini Bluetoothhøjttaler II? 
De er alle udviklet med henblik på bærbarhed og Bluetooth-tilslutning, men SoundLink-højttalerne adskiller sig i forhold til størrelse, batterilevetid og sammensætning.
• SoundLink Bluetooth højttaler III er den mest kraftfulde bærbare højttaler fra Bose, er fremstillet af førsteklasses materialer og har en batterilevetid på op til 14 timer • SoundLink Mini Bluetooth højttaler II leverer fyldig lyd med markant dyb bas, fås i to farver (Carbon eller Pearl) og har en batterilevetid på 10 timer
• SoundLink Color Bluetooth højttaler II har et vandtæt design, en batterilevetid på op til otte timer og fås i fire farver: Aqua-blå, koralrød, mat sort eller polarhvid 
Hvad er formålet med stemmemeddelelserne på SoundLink Color Bluetooth højttaler II?
Stemmemeddelelserne har to vigtige formål. For det første giver de vejledning i Bluetooth-parring og -tilslutning, så kunden forstår, hvordan det fungerer. For det andet identificerer de den tilsluttede kildeenhed ved navn, hvilket forenkler brugen ved mere end én kildeenhed.  
Er det muligt at deaktivere stemmemeddelelser på SoundLink Color Bluetooth højttaler II?
Ja. Stemmemeddelelser kan deaktiveres ved at trykke på knapperne "+" (lydstyrke op) og "-" (lydstyrke ned) på samme tid. Vi anbefaler at lade stemmemeddelelserne være aktive pga. den ekstra funktionalitet, de giver.  
Hvad er rækkevidden for SoundLink Color Bluetooth højttaler II's ydeevne?
SoundLink Color II's Bluetooth-forbindelse kan yde stabil drift inden for op til 9 meter. Ydeevnen kan påvirkes af forhindringer som vægge eller metal, interferens fra Wi-Fi® eller andre trådløse enheder og Bluetooth-implementeringer fra enhedsfabrikanter.  
Hvor mange enheder kan parres med SoundLink Color Bluetooth højttaler II på én gang? Hvad sker der, hvis jeg har flere Bluetooth-aktiverede enheder i mit hjem?
SoundLink Color II holder styr på de sidste otte enheder, der har været parret og tilsluttet til den, og sletter den enhed, det er længst tid siden har været i brug, når en ny enhed parres. I Bluetooth-tilstand søger SoundLink Color II efter de to senest tilsluttede aktive Bluetooth-aktiverede enheder og tilslutter dem. Den vil kun modtage lyd fra én enhed ad gangen.Hvis du ønsker at oprette forbindelse til en tidligere parret enhed end den/de, der allerede er tilsluttet, skal du trykke Bluetooth-knappen. Tryk én gang for at finde de aktuelt tilsluttede enheder; tryk igen (inden for 3 sekunder) for at søge på parringslisten for andre senest tilsluttede enheder. Hvis du ønsker at oprette forbinde til en ny enhed, skal du trykke på knappen og holde den nede, indtil indikatorlampen blinker blåt. Hvis stemmemeddelelser er blevet deaktiveret, opfører Bluetooth-knappen sig anderledes; ét tryk vil klargøre SoundLink Color II til parring.  
Hvad sker der, når min telefon streamer musik til SoundLink Color Bluetooth højttaler II, og der kommer et indgående opkald?
Når du modtager et opkald, pauses lyden på SoundLink Color II, og opkaldet går over højttaleren. Hvis du ønsker at besvare opkaldet gennem SoundLink Color II, skal du blot trykke på multifunktionsknappen for at besvare opkaldet. Du kan nu tale i højttaleren for at gennemføre telefonopkaldet. Når du afslutter opkaldet, genoptages musikafspilningen. Nogle detaljer i denne oplevelse varierer afhængigt af implementeringen fra telefonens producent. 
Hvad skal multifunktionsknappen bruges til?
Når der afspilles lyd, kan du med multifunktionsknappen afspille (tryk), pause (tryk), springe fremad (tryk to gange) og springe tilbage (tryk tre gange). Hvis du trykker og holder multifunktionsknappen inde, aktiveres enhedens stemmestyringsfunktioner (for stemmeopkald og adgang til Siri eller Google Now™). Hvis du trykker på multifunktionsknappen, afsluttes stemmeopkald. Når der er et indgående opkald, besvares opkaldet, når du trykker på multifunktionsknappen, og når du trykker på den og holder den nede, afvises opkaldet. Under et aktivt opkald afsluttes opkaldet ved at trykke på multifunktionsknappen. 
Hvad er batteriets ydeevne for SoundLink Color Bluetooth højttaler II?
Batteriets ydeevne varierer afhængigt af det indhold, der afspilles, og af lydstyrken. Ved normal brug holder et fuldt opladet SoundLink Color II batteri i op til otte timer.  
Hvor lang tid tager det at oplade SoundLink Color Bluetooth højttaler II's batteri?
Når den ikke afspiller musik, kan meget af SoundLink Color II batteriets opladning genvindes i løbet af tre timer, når der bruges en USB-strømkilde med mindst én ampere strøm. Opladning fra alternative USB-strømkilder, eller mens der afspilles musik, kan tage længere tid.  
Understøtter SoundLink Color Bluetooth højttaler II Wi-Fi® eller WiDi?
Nej. Den eneste trådløse forbindelse til SoundLink Color højttaler II er Bluetooth 
Kan SoundLink Color Bluetooth højttaler II bruges til at levere lyd til video, f.eks. hvis du vil se en film på en tablet?
Ja. Lydkvaliteten – især synkronisering mellem lyd og billede – kan dog afhænge af, hvordan Bluetooth er implementeret i enheden, og den bedste ydelse opnås, hvis man minimerer den trådløse interferens ved at holde SoundLink Color II og enheden tæt på hinanden, under 2 meter, uden genstande mellem dem. Brug af et Wi-Fi®-netværk i området kan også påvirke ydelsen.  
Har SoundLink Color Bluetooth højttaler II en stereoparringsfunktion?
Nej. SoundLink Color højttaler II har i øjeblikket ikke denne funktion. Men vi planlægger at aktivere den med en softwareopdatering i fremtiden.

Datablad

Mærke Bose
Varenummer 752195-0100
EAN 017817746113